Aziz Yıldırım haklı

Bir öğrenci Aziz Yıldırım'ın 6-0'lık açıklamasını Öztürk'e sordu. Öztürk 'Gel sen cevapla' dedi. Kız ögrenci de "Aziz Yıldırım haklı" deyince salonda alkış koptu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2012 Güncelleme 20 Aralık 2012, 01:13
Aziz Yıldırım haklı

İÇİNDEKİLER

G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk dün Aydın Üniversitesi'ndeki panelde öğrencilerle bir araya geldi. Dünkü söyleşiye Fenerli bir kız öğrenciyle Öztürk arasındaki diyalog damga vurdu.

QUARESMA İLE İLGİLİ KONUŞTU
Kız öğrenci, Aziz Yıldırım'ın "G.Saray'ın Fener'e psikolojik üstünlük kurması için ilk önce 6- 0 yenmesi lazım" açıklamasını Adnan Öztürk'e sordu ve konuyla ilgili görüşlerini istedi. Öztürk de kız öğrenciye, "Gel benim yerime otur ve sen kendin cevap ver" diyerek yanına çağırdı. F.Bahçeli kız öğrenci de hemen sahneye çıktı ve Öztürk'ün koltuğuna oturdu. Öztürk, öğrencinin Aziz Yıldırım'ı eleştiren bir yanıt vereceğini düşünürken kız öğrenci, "Aziz Yıldırım haklı. Söylediklerinin sonuna kadar arkadasındayız" deyince salonda alkış koptu.

ZEMİN BEŞİKTAŞ'A YETİŞEMEYEBİLİR
Öztürk, Quaresma ile ilgili "Quaresma'nın G.Saray'a gelmesine sıfır ihtimal veriyorum. Galatasaray gibi bir kurumda başkanla fikir ayrılığı olmaz. Sezon başında Kaka gündemimizdeydi. Başkan ne diyorsa odur" dedi. Öztürk stad zeminini yenileceğini belirterek Beşiktaş derbisine yetişmeme ihtimali olduğun usöyledi.

ADNAN ÖZTÜRK: ALEX BÜYÜCÜ MÜ?
Adnan Öztürk, bir öğrencinin "Alex derbide oynasaydı Fenerbahçe kazanır" diye görüş bildirmesinin ardından "Ne o, Alex büyücü müymüş" diye esprili bir yanıt vermesi salonu kırdı geçirdi.