Son aday Ferdinand!

Yarın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli olacak Aslan, transferde düğmeye bastı Galatasaray, Cris'i gönderip yerine Manchester United'ın tecrübeli yıldızı Ferdinand'ı almayı planlıyor... İngiliz yıldızın yedeği ise Kolo Toure

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2012 Güncelleme 19 Aralık 2012, 09:24
Son aday Ferdinand!

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edecek olan Galatasaray'ın kura çekimi yarın. Sarı- Kırmızılı ekip kura çekimini beklemeden transfer çalışmalarına başladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligin devre arası tatilini ailesiyle Hong Kong'ta geçirecek. Bundan önce Terim, yönetime uzun bir transfer listesi verdi. Terim'in defansın göbeğindeki sorunu çözmek için Cris'i göndemeyi ve yerine tecrübeli bir ismi transfer etmeyi planlıyor. İmparator, Manchester United'ın tecrübeli yıldızı Rio Ferdinand'ı listenin en başına yazdığı ifade edilirken bunun için de Manchester United'ın teknik direktörü aynı zamanda yakın dostu Ferguson ile de görüşme yapacağı ifade ediliyor.

FERDİNAND'IN ALTERNATİFİ TOURE
G.Saray'ın bu oyuncuyu transfer etmek için elinden geleni yapacağı ancak gerçekleşmezse de alternatifleri değerlendireceği bildirildi.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ BİLE
Fatih Terim'in Ferdinand'ın alternatifi olarak da Manchester City'nin Fildişili yıldızı Kolo Toure'yi düşündüğü ifade edildi. Bu oyuncular için yönetimin girişimlere başladığı kaydedildi.

BEDAVA GELECEK
Sözleşmesi 2013 Haziran ayında bitecek olan Ferdinand için Galatasaray bonservis bedeli ödemek istemiyor. Aslan 6 aylık dönem için M.United'ı ikna etmenin planlarını yapıyor.