Samet Aybaba: "Şans bizden yana değildi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 80. dakika pozisyon vermedikleri Eskişehirspor'dan 2 gol yediklerini belirterek, "Bu futbol şansıdır, bugün bize ters geldi." dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2012 Güncelleme 07 Aralık 2012, 23:35
Samet Aybaba: Şans bizden yana değildi

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'la 2 – 2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba, açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor'u iyi analiz ettiklerini ve ilk yarıda bu analiz doğrultusunda pozisyonlar yakaladıklarını anlatan Samet Aybaba, "Ama futbolun enteresan bir şans faktörü vardır. 80 dakika pozisyon vermediğimiz Eskişehirspor bize 2 gol attı." diye konuştu.

Samet Aybaba, oyuncularının ellerinden gelen her şeyi yaptığını dile getirerek, "Tabii bazı eksiklerimiz var, oyunu tutamıyoruz. Orta sahada Necip, Veli ve Oğuzhan genç oyuncular iyi mücadele ediyorlar; ama belli bir zaman süresinden sonra oyunu tutabilecek, maçı kontrol edebilecek düzeye gelmediler. Bu arada birkaç tane pozisyon veriyoruz. Takımımın oyunundan, isteğinden, arzularından son derece memnunum. Bu futbol şansıdır; bize bugün ters geldi." ifadelerini kullandı.

Samet Aybaba, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın 'Beşiktaş, takım gibi takım' ifadesiyle ilgili meslektaşına teşekkür ederek, "Benim takımım, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı." dedi.

Bu arada Aybaba, devre arasında iki takviyeyle Beşiktaş'ın ileriye dönük daha farklı adımlar atabileceğini kaydetti.

Beşiktaşlı futbolcular Veli ve Olcay ise 2 – 0 galip durumdayken 2 – 2 berabere kalmalarına çok üzüldüklerini söylediler. Olcay, Beşiktaş gibi bir takımın 2 – 0 öne geçtiği maçı mutlaka kazanması gerektiğini de sözlerine ekledi.