Adnan Öztürk: "Sonuçlara üzüldük"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Öztürk, Şampiyonlar Ligi'nde aldıkları kötü sonuçlara üzüldüklerini ancak önlerine bakmaları gerektiğini söyledi.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 04 Ekim 2012, 19:32
Adnan Öztürk: Sonuçlara üzüldük

İÇİNDEKİLER

Öztürk, beraberinde bazı iş adamlarıyla birlikte Düzce ziyareti kapsamında Vali Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Galatasaray Eğitim Vakfı olarak Düzce'de eğitim alanında bir yatırım yapmayı düşündüklerini anlatan Öztürk, "Sayın Valimizi ziyaretimizde bu konu gündeme geldi. Kendisi bizden eğitime destek istedi. Biz de, Düzce'de spor lisesi yapmayı düşündüğümüzü ifade ettik. Ben zaten Düzceliyim. Memleketime böyle bir eğitim hizmetinde bulunmak beni mutlu eder dedi.

Vali Adnan Yılmaz da Öztürk'ten eğitime destek vermesini istediklerini ve bu isteklerinin olumlu karşılandığını belirterek, "Biz uygun arsa bulacağız. Kendileri spor lisesi konusunda gerekli yatırımı yapacaklar. Düzce'de eğitimi daha ileriye taşımak amacındayız. Bu tür girişimleri destekleyeceğiz diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ KÖTÜ SONUÇLAR ÜZDÜ"
Adnan Öztürk, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçta yenilmesiyle ilgili olarak "Futbolda böyle sonuçlar olabiliyor. Elbette üzüldük. Çünkü bu sonuçları beklemiyorduk. Fakat, geçmişe değil, önümüze bakmalıyız. Takımın kısa zamanda toparlanacağına inanıyorum dedi.