Bu ne yaman çelişki

TFF'ye bağlı Etik Kurulu, sahada şike olmadığına ve Aziz Yıldırım'la ilgili şüphe ve suç unsuru bulunmadığına karar verdi. Savcı ise Yıldırım'ın şike ve teşvik eylemlerinden 13 yıl hapsini istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2012 Güncelleme 03 Haziran 2012, 02:16
Bu ne yaman çelişki

İÇİNDEKİLER

Etik Kurulu, "Türk futbolunda şike ve teşvik yoktur, sahaya yansımamıştır" diye rapor hazırlarken Savcı ise tam tersi bir mütalaa vererek başta Aziz Yıldırım olmak üzere Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, Mecnun Odyakmaz ve Bülent Uygun gibi futbol adamlarının hapsini istedi.

ETİK KURULU YOK DEMİŞTİ AMA...
3 Mayıs 2012'de açıklanan Etik Kurulu raporunda, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili herhangi bir şüphe ve suç unsuru bulunmadığı tespit edilmiş ve buna göre de TFF değişen 58. madde çerçevesinde Fenerbahçe'ye herhangi bir puan silme ve küme düşme cezası vermemişti.

SAVCI, PFDK'YI DİNLEMEDİ
Şike olayının mahkeme ayağında ise işler tam tersine döndü.. Savcı Ufuk Ermertcan, PFDK'nın verdiği kararlardan etkilenmedi ve Başta Aziz Yıldırım olmak üzere 11 kişi hakkında ağır hapis cezaları istedi.

29 HAZİRAN'DA KARAR VERİLECEK
Etik Kurulu'nun saha temiz, şike ve teşvik sahaya yansımamış raporuna rağmen 29 Haziran'daki duruşmadan nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor. .

BAŞKANLIKLARI DÜŞECEK
Savcı, Aziz Yıldırım ve yöneticilerin ceza alması durumunda başkanlıklarının düşmesini de istedi.