Transfer Zirvesi!

Özellikle devre arasında transferde ağır kaldığı için z eleştirilen Galatasaray yönetimi bu kez kolları erken sıvadı. Başkan Ünal Aysal, maddi olarak her türlü fedakarlığı yapılacağına dair Fatih Terim'e garanti verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2012 Güncelleme 23 Mart 2012, 02:22
Transfer Zirvesi!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakalayan Galatasaray transfer çalışmalarına da başladı... Bu sezon transferde çok ağır kaldığı için eleştirilen alan Sarı- Kırmızılı yönetimin hedefi Ağustos ayının başına kadar kadroyu oluşturmak.

DAVALA VE ŞAŞ DA KATILDI
Florya'da Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın da katıldığı zirvede yeni sezonun transferleri masaya yatırıldı. Fatih Terim'in verdiği raporda önemüzdeki sezon savunmanın soluna ve ortasına, orta alanın her iki kanadına ve forvete takviye istediğini yönetime sunduğu öğrenildi. Başkan Ünal Aysal'ın da hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde hedefe ulaşmak için her türlü fedakarlığın yapılacağına dair Terim'e garanti verdiği belirlendi. Teknik heyetten listeyi alan transfer komitesinin de görüşmelere start verdiği öğrenildi.

ELMANDER'İN PARTNERİ
Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre transferde şu anda en önemli hedef Dimitar Berbatov... Yeni sezonda Milan Baros'u kadroda düşünmeyen Fatih Terim, Elmander'in partneri olarak Bulgar yıldızı düşünüyor. Manchester United'dan ayrılacağı açıklanan Berbatov konusunda birkaç gün içinde resmi girişimlerde bulunulacağı belirtildi.

FİYATI 8-10 MİLYON ARASINDA
Avrupa'nın önde gelen liglerinde genç yetenekleri araştıran Fatih Terim'in devre arasında da gündeme gelen PSV'li Georginio Wijnaldum'un ismini yeniden yönetime verdiği ifade edildi. Orta alanın her bölgesinde forma giyebilen Hollandalı futbolcunun bonservisinin 8-10 milyon Euro arasında olduğu öğrenildi. Yönetim ayrıca yurt içinde de çalışmalarını sürdürüyor.