Falında 3 puan çıktı

Başkent derbisinde gülen Hurşut'un golüyle G.Birliği oldu. Çapa, "Falcıya danışıyor musunuz?" sorusuna "Hayır... Keşke böyle bir tanıdığım olsa" yanıtını

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2012 Güncelleme 23 Ocak 2012, 02:45
Falında 3 puan çıktı

İÇİNDEKİLER

Böylesi görülmedi... Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın kadroda hangi oyunculara yer vereceği konusunda falcıya danıştığı ortaya çıktı. Falcının Çapa'ya harfler söylediği ve başarılı teknik adamın bu harflerle ilk 11'i oluşturduğu öğrenildi.

G.BİRLİĞİ ÇOK ÜSTÜNDÜ
Ankaragücü maçında da aynı yola başvurduğu öne sürülen Fuat Çapa'lı Gençlerbirliği çoğunluğu A2'li futbolculardan oluşan Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek rakibinin ligde kalma ümitlerine bir darbe daha vurdu. Maçın başından itibaren oyunda inisiyatifi ele alan Kırmızı-Siyahlı takım Ankaragücü karşısında etkili ataklar geliştirdi. 20. dakikada Gençlerbirliği aradığı golü buldu. Sol taraftan ceza alanına giren Yasin'in pasında topla buluşan Hurşut düzgün bir vuruşla Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

ANKARAGÜCÜ ATEŞİN İÇİNDE
İlk devreyi 1-0 önde kapatan Gençlerbirliği oyunun ikinci yarısında da maçı istediği gibi yönlendirdi. 48'de Mehmet Akgün topa vurmakta gecikince G.Birliği bir golden oldu. 57'de Bilal'in pasında ceza alanına giren Serol'un vuruşunda kaleci Ramazan tehlikeyi yumruklarıyla önledi. 90+2'de sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Serol'un vuruşunda kaleci Ramazan gole izin vermedi. Böylece Gençlerbirliği maçı 1-0 kazanırken, A.Gücü iyice ateşe düştü. Fuat Çapa maç sonrasında sorulan "falcı" sorularına, "Falcı iddiaları komik. Keşke böyle bir tanıdığım olsaydı" yanıtını verdi.

BILD'E HABER OLDU
Alman Bild gazetesi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa'nın kadroda hangi oyunculara yer vereceğini falcıya danışarak belirlediğini öne sürdü. Gazetenin bu haberi çok büyük yankı uyandırdı.

SON DERBİ OLMAZ
Fuat Çapa maç onrası Ankaragücü'nün içinde bulunduğu duruma üzüldüğünü belirterek, "Umarım bu son derbi olmaz. A.Gücü ligde kalır" ifadesini kullandı.

BiZLER DE ÜŞÜRÜZ!
Ankaragücü taraftarları dün yine maça damgasını vurdu. Sivasspor maçının 2. yarısında futbolcuların ıslak formalarla oynamasını kabullenemeyen taraftarlar tribünde soyunarak, "Siz üşürseniz bizler de üşürüz" diye tezahüratta bulundu. Sarı-Lacivertli taraftarlar takımlarına büyük bir sevgi gösterisinde bulunurken futbolculara maçın başından itibaren yaptıkları tezahüratlarla destek verdi.