Saracoğlu rekora hazır

Taraftar kartı olanlara satış tamamlandı. Çok az bilet kaldı. 52 bin kişilik ordu, Belediye maçında G.Saray'a ait 131.76 desibellik "ses rekorunu" tarihe gömmeye hazırlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2011 Güncelleme 30 Eylül 2011, 09:43
Saracoğlu rekora hazır

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda konuk edeceği Büyükşehir Belediyespor'u yenerek liderlik koltuğunun sahibi olmayı planlarken, Sarı-Lacivertli taraftarlar başka hesaplar da yapıyor.

SARACOĞLU'NDA TARİH YAZILACAK
Sadece bayanlar ve 12 yaşın altındaki çocukların izleyebildiği Manisaspor maçını saymazsak, ligde ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan Fenerbahçe'de taraftarlar biletleri tüketmek üzere. Taraftar kartı olanlara satış tamamlandı. Genel satış ise devam ediyor. Çok az biletin kaldığı ve biletlerin tamamının bugün tükenmesi kesin gibi. 52 bin kişilik dev koro Büyükşehir Belediye maçında takımlarını çılgınlar gibi destekleyecek. Fenerbahçeli taraftarlar yarınki maçta Saracoğlu'nu karnaval havasına sokmaya kesin kararlı.

SES REKORUNA GÖZ DİKTİLER
Fakat Fenerbahçeli taraftarların bu maçta bambaşka bir hedefi daha var. Sarı-Lacivertli tribünler, geçen sezon Türk Telekom Arena'da Sarı-Kırmızılı taraftarların 131.76 desibelle kırdığı ses rekorunu ele geçirmek için çok büyük bir organizasyon içinde.

REKOR NASIL KIRILACAK!
Bu rekor kırma girişiminin Fenerbahçe gol attığı sırada mı gerçekleşeceği yoksa maç öncesi ve sırasında tezahüratla mı yapılacağı ise tam olarak bilinmiyor. TT Arena'daki maçta ses rekoru Galatasaray gol attığı sırada kırılmıştı. Şükrü Saracoğlu'nun akustik yapısının rekorun kırılmasına izin verip vermeyeceği ise başka bir soru işareti.

KADIKÖY'DE HASRET YARIN BİTİYOR
Cezasını tamamlayan Fenerbahçe seyircisine kavuşuyor. Fenerbahçe, yarın Saraçoğlu'nda 3 puanı, liderliği ve ses rekorunu istiyor!