Goool'man

Fransız ekibi karşısında 31'de Sow ile yenik duruma düşen Fırtına, 75'te Arjantinli yıldızı ile 1 puan alıp yenilmezliğini sürdürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2011 Güncelleme 28 Eylül 2011, 01:49
Goool’man

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'ne deplasmanda İnter galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, dün akşam evinde karşılaştığı Lille ile 1-1 berabere kaldı ve yenilmezliğini sürdürdü. Mücadeleye kontrollü başlayan Bordo-Mavililer, Fransız ekibinin iki etkili silahı Hazard ve Sow'a top aldırtmamaya çalıştı. Ancak 31. dakikada Trabzonspor savunmasının arasına atılan pasa iyi hareketlenen Sow çapraz pozisyonda olmasına rağmen golü buldu.

2. YARI HIZ YAPTIK
Bu dakikadan itibaren moral olarak yıkılan Trabzon, orta alanda iyi top çeviremeyince Lille kalesine de gitmekte oldukça zorlandı. Ancak ikinci yarının ilk 15 dakikasında sahada bambaşka bir Trabzonspor izledik.

JOE COLE'UN KORNERİ DİREKTEN DÖNDÜ
49. dakikada Serkan Balcı'nın ceza sahasına girmeden yaptığı sert şut az farkla auta gitti. 61'de Joe Cole'un kullandığı korner direkten dönerken 71. dakikada Adrian'ın çaprazdan yaptığı sert şut kaleyi yaladı. 75'te ise beklenen gol geldi. Debuchy'nin cezasında eline çarpan top sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Arjantinli Colman'ın penaltısı, maçın skorunu belirledi.