Altın 3'lük

Siyah-Beyazlılar'ın golünü 10. dakikada penaltıdan Simao kaydetti. Beşiktaş Stoke City maçı öncesinde büyük moral kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2011 Güncelleme 26 Eylül 2011, 00:23
Altın 3’lük

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk adaylarından Beşiktaş evinde Antalyaspor'u 1-0 yenerek son 3 maçta 9 puan topladı ve çıkışını gösterdi. Karakartal'ın golü penaltıdan geldi. 9. dakikada Veli Kavlak ceza sahası içinde Ali Turan tarafından düşürülünce hakem 'Penaltı' dedi. Penaltıyı Portekizli Simao gole çevirdi. 29'da ise Antalya gole çok yaklaştı. Necati'nin ortasına kale çizgisi üzerinde Musa dokunamadı.

VELİ ZORU BAŞARDI
54. dakikada Holosko'nun sol kanattan getirdiği topta müsait pozisyondaki Veli Kavlak meşin yuvarlağı auta gönderdi. 65'te Antalyasporlu Necati kaleciyle karşı karşıya kaldı ama araya son anda Egemen Korkmaz girerek mutluk gol pozisyonunu engelledi. Antalya 69'da yine Necati ile gole çok yaklaştı ama başarılı olamadı.

ESKİŞEHİR'DEN SONRA COŞTULAR
Kalan dakikalarda Beşiktaş oyunu rölantiye aldı ve oyunu kendi sahasında kabul edip kontrollü oynadı ve maçı da kazanmayı bildi. İlk hafta Eskişehirspor'a kaybeden Siyah-Beyazlılar, Ankaragücü ve Bursa'dan sonra dün de Antalyaspor'u yenerek 3'te 3 yaptı ve puanını 9'a yükseltmeyi başardı.