Uzatmaları oynuyorum

Trabzonspor'un hocası hala eksikleri olduğunu söyleyerek, "Lille maçında her şey olabilir. Ben anlattıklarımın anlaşılmasını istiyorum. Artık uzatmaları oynuyorum" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2011 Güncelleme 25 Eylül 2011, 02:30
Uzatmaları oynuyorum

İÇİNDEKİLER

Şenol Güneş Karabükspor ile oynadıkları maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı. Trabzonspor Teknik Direktörü alınan galibiyete rağmen eksiklerinin çok olduğunu söyleyerek Lille maçına değindi.
Tecrübeli hoca, "Lille maçını alırsak çok avantaj sağlarız. Çok kötü bir zeminde çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Herşeyin olabileceği bir maç. Fizik ve kondisyon olarak hazır olmak zorundayız. Ben anlattıklarımın anlaşılmasını istiyorum. Ülkeme vereceğimi verdim. Artık uzatmaları oynuyorum"dedi.

YANLIŞLARDAN DERS ALINMALI
Karabükspor maçını da değerlendiren Güneş, "Kötü bir zeminde oynadık. Maça iyi başlamadık ama sonradan toparlandık. Yediğimiz gole rağmen kopmadık. Maçın tamamında oyuna hakimdik. Bu maçta şans da yanımızdaydı. Aksiliklerin çok olduğu maçlar yaşadık. Bu tip skorlar çıktığı zaman yanlışlıklardan ders almalıyız" ifadesini kullandı.




BURAK YİNE ÇOK ÇALIŞTI
Oyunu okumayı biraz daha geliştirmeleri gerektiğini vurgulayan Güneş, "Skor olarak öndeyken oyunu soğutmayı öğrenmeliyiz. Ülke futbolu kültür olarak biraz geride kaldı. Ya da biz yanlış konuşuyoruz. Burak Yılmaz Karabük önünde çok çalıştı. Yine formda. 3 puana çok seviniyoruz" diye konuştu.