Arda ne yapsın kanka!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Manzano, Atletico Madrid Teknik Direktörü Manzano, ilk 45 dakika 3-0 Barcelona'nın üstünlüğüyle bittikten sonra Arda Turan'ı hatırladı! İş işten geçmişti... Barça 5 kardeşi gösterdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2011 Güncelleme 25 Eylül 2011, 02:09
Arda ne yapsın kanka!

İÇİNDEKİLER

Uzay takımı Barcelona yine yaptı yapacağını... La Liga'da evinde Atletico Madrid'i ağırlayan Katalanlar karşılaşmadan 5-0'lık galibiyetle ayrılarak dosta düşmana rakipsiz olduğunu gösterdi.

MANZANO ARDA'YA YANLIŞ YAPTI!
Maçtan çok konuşulan şey, son günlerin formda ismi Arda Turan'ın dün Atletico Madrid'de neden yedek başladığıydı... Madrid ekibinin hocası Gregorio Manzano, bu önemli maçta Arda'yı yedek soyundurdu. Maç başladı... Goller yağmur gibi geldi. İlk 26 dakikada tabelada yazan skor: Barcelona-A.Madrid: 3-0... Bu önemli mücadele aslında 26 dakikada bitmişti... Arda yine kenardaydı...

45 DAKİKADA TAVŞAN ÇIKARAMAZ Kİ...
İkinci yarıya Arda Turan ile başladı Manzano. Ama iş işten geçmişti... Barça'ya karşı 3-0'dan maç almak gerçekten zordu. 78'de Messi ve 90'da yine Arjantinli yıldız son sözü söyledi: 5-0. Arda, 45 dakika boyunca mücadele etti ama onun da yapacağı pek fazla bir şey yoktu.

MESSİ YİNE ŞOV YAPTI!
Dünya futbolunun 1 numaralı ismi Messi, Atletico Madrid defansına zor anlar yaşattı. Kıvrak çalımlarıyla rakiplerinin başını döndüren Messi, büyüledi.

İSPANYOLLAR RESİTALİ YAZDI
İspanyol Gazetesi Marca internet sitesinde, "Messi resitali" başlığını kullanırken, Atletico'nun çaresiz kaldığını yazdı.