OHAL'den kaçış

Dün geceki maçta bin 600 polis, 200 jandarma, 700 de özel güvenlik elemanı görev yaptı. 2 bomba ihbarı yapıldı. Beşiktaş, olağanüstü bir ortamdan evine 3 puanla dönmeyi başardı, taraftarlarını zafer sarhoşu yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2011 Güncelleme 23 Eylül 2011, 01:32
OHAL’den kaçış

İÇİNDEKİLER

Bursa şehri böyle güvenlik önlemi görmedi. Geçen yıl yaşanan olayların bir daha yaşanmaması için Bursa emniyeti ve askeri güvenlik birimleri şehirde adeta kuş uçurtmadı, her türlü önlemi aldı.

2 SAAT KALA YOLA ÇIKTILAR
Beşiktaş kafilesi, kamp yaptığı otelden Bursaspor ile maç yapacağı Atatürk Stadı'na geniş güvenlik önlemleri altında getirildi. Holiday Inn Oteli'den Beşiktaş kafilesine, polis ekipleri eşlik etti. Maça iki saat kala, şehir dışında kaldığı otelden stada getirilen Beşiktaş'ın geçiş güzergahında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bursaspor taraftarlarının stada girişinde de önemli tedbirler dikkat çekti. Taraftarlar stada girişlerinde sıkı aramadan geçirildi. Stat içinde 700 özel güvenlik görevlisi, saha dışında da bin 600 çevik kuvvet görevlendirildi. Ayrıca 200 jandarma da yol güzergahında yer aldı.

İMHA EKİBİ İŞ BAŞINDA
Maç öcesinde 2 de bomba ihbarı yapıldı. Stadın önüna bırakılan bir paket bomba imha ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi. Paketten DVD okuyucu çıktı. Bir otobüs durağındaki paket de imha edildi. Paketler patlatılmadan etkisiz hale getirildi.

KAFALASINI KULLANIP KAZANDI
Beşiktaş, ligde ve Avrupa'da 14 gol atarken, 8 gol kafayla geldi. 5-1 kazanılan Maccabi maçında Almeida, Aurelio, Egemen; A.Gücü'nün 3-1'le geçildiği maçta Sidnei (2) ve Mustafa Pektemek ve dün gece de Sivok ve Holosko kafayla ağları buldu.