Asla yanlız yürümeyeceksin

Maç seyircisiz oynansa da Fenerli taraftarların sesi 90 dakika boyunca Kadıköy'ü inletti. Stat Aziz Yıldırım posterleriyle süslendi... "Milyonlarca taraftarın yüreği, siper etti sana kendini" yazılı pankart sessiz gecenin özeti gibiydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2011 Güncelleme 13 Eylül 2011, 01:45
Asla yanlız yürümeyeceksin

İÇİNDEKİLER

Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında seyircilerin sahaya girmesi ve maçın yarıda kalması nedeniyle 2 resmi müsabakada seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, buna rağmen sezonun ilk maçında yalnız değildi! Sarı-Lacivertli taraftarlar Orduspor ile oynanan seyincisiz maçta takımlarını stat dışında da olsa çılgınca destekledi.

MEŞALELERLE UĞURLANDILAR
Can Bartu Tesisleri'nde takımının hareketinden saatler öncesinde toplanmaya başlayan taraftarlar, takım stada hareket ettiğinde çok büyük sevgi gösterisinde bulundular. Takım otobüsü tezahürat ve meşalelerle uğurlandı.

SESLER SAHAYA KADAR ULAŞTI
Sarı-Lacivertli taraftarlar araçlarıyla konvoy oluşturdu. Yolculuk esnasında açılan "Alın terimiz şerefimizdir" yazılı pankart da dikkat çekti. Şükrü Saracoğlu'ndaki görüntüler ise daha büyük coşkuyu işaret ediyordu. Maçtan saatler önce stadın çevresini saran ve Kadıköy'ü adeta sarı laciverte boyayan Fenerliler, maçın oynandığı sırada yaptağı tezahüratlarla da takımına destek verdi. Tezahüratlar maçın oynandığı sırada sahaya kadar ulaştı.

NİHAT ÖZDEMİR DE MAÇI İZLEDİ
Stat içindeki pankartlar da Fenerbahçeli taraftarların yüreğindeki sevgiyi çok iyi anlatıyordu. "Milyonlarca taraftarın yüreği, siper etti sana kendini" yazılı pankart tek kelimeyle gecenin özetiydi. Bu arada daha önce istifa eden ve baskılar sonucunda istifasını geri alan Başkanvekili Nihat Özdemir de maçı izleyenler arasındaydı.