462 bol gollü geçer

Brezilya Serie A'da zirve hesaplar yapan Vasco De Gama, sahas nda Santos'u konuk ediyor. Güçlü forvet hatt olan iki tak m n maç üst olur

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2011 Güncelleme 02 Ağustos 2011, 00:00
462 bol gollü geçer

İÇİNDEKİLER

407 PANATHINAIKOS-ODENSE (1) 1,40
Şampiyonlar Lig'i 3.eleme turunda Danimarka'da oynanan ilk karşşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başaran Panathinaikos, bu sezonda aynı başarıyı göstermek istiyor. İlk maçtan avantajlı bir skorla ayrılan Yunanistan temsilcisinin, bu karşılaşmayı kazanıp tur atlaması mantıklı görünüyor.

461 CRUZEIRO-FLAMENGO (ÜST) 1,65
Flamengo, formda bir dönem geçiriyor. Yıldız oyuncusu Ronaldinho, Brezilya Ligi'ndeki gol sayısını 9'a çıkarttı. Geride kalan 13 haftada Brezilya Ligi'nde kaybetmeyen tek takım Flamengo. Cruzeiro, kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda kolay kolay maç kaybetmiyor. Bu sezon 6 iç saha maçında sadece 1 kez yenildiler. Gollü bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum.

462 VASCO DA GAMA-SANTOS (ÜST) 1,35
Son lig maçında Sao Paulo'yu mağlup eden Vasgo Da Gama, son 5 haftadır maç kaybetmiyor. Kendi sahalarında bu sezon sadece 1 kez kaybettiler. Santos ise deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda başarılı sonuçlar alamıyor. Deplasmanda oynadıkları 5 karşılaşmada 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldılar. Bu deplasmanda gol atmalarını bekliyorum. Gollü bir karşılaşma olur ve
üst biter.

438 ZURIH-STANDART LIEGE (ÜST) 1,65
İki takım arasında oynanan ilk karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. İsviçre'deki rövanş karşılaşmasında ev sahibi takım deplasmanda attığı golün avantajını değerlendirmek isteyecek. Standart Liege'nin kaybedecek çok fazla bişeyi yok. Kazanmak için oynayacaklar ve mutlaka goller bulmak zorundalar. Gollü bir karşılaşma olur ve üst biter.


FİKRET ENGİN