Ferrari kaosu!

Beşiktaş'ın göndermeyi planladığı Matteo Ferrari, yönetimi zorlayacak... Sözleşmesi tek taraflı fesh olmayan İtalyan, 5 milyon Euro'luk 2 senelik alacağı için FIFA'ya başvuracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2011 Güncelleme 11 Temmuz 2011, 00:39
Ferrari kaosu!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı nedeniyle takımdan göndermeyi planladığı İtalyan savunmacı Matteo Ferrari, yönetimin başını ağrıtacağa benziyor. Teknik Direktör Tayfur Havutçu tarafından Avusturya kampına dahil edilmeyen İtalyan oyuncu, kendisine hazırlanan özel programa da uymadı.

NOTER TESPİTİ YAPILDI
Takım Avusturya'dayken Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışması için verilen programı uygulamayan oyuncunun antrenmana çıkmadığı yönetim tarafından notere de tespit ettirildi.

TEK TARAFLI FESH EDİLEMİYOR
Oyuncunun sözleşmesini fesh etmek için anlaşmaya çalışan yönetimin ise Ferrari'nin sözleşmesindeki bir maddeden dolayı elinin kolunun bağlandığı ifade edildi. Sözleşmeye tek taraflı fesh uygulanamıyor.

FIFA'YA GİDERSE KAZANIR!
Ferrari'nin hem geçen sezondan alacakları, hem de önümüzdeki 2 yıl alacağı olan 5 milyon Euro için FIFA'ya gideceği ve davayı kazanma ihtimalinin çok yüksek olduğu kaydedildi.