Mesut ağa sen çok yaşa

Yeni sevgilisi Aida Yespicaile Milano'da buluşmadan önce Zonguldak'a giden Özil, köydeki tüm eksiklerleilgilendi... Sonra mezarlık, sosyal tesisler ve camiinin tadilatı için düğmeye bastı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2011 Güncelleme 26 Şubat 2011, 10:53
Mesut ağa sen çok yaşa

İÇİNDEKİLER

İSPANYOL devi Real Madrid'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, doğduğu toprakları unutmadı... Beşiktaş forması giyen Ferrari'nin eski sevgilisi Aida Yespica ile birlikte olan ve Venezuella'lı televizyon yıldızı ile geçen hafta Milano'da bir restauranttan çıkarken görüntülenen yıldız futbolcunun bu buluşmadan önce memleketi Zonguldak Hışıroğlu Köyü'nü ziyaret ettiği ve köyün eksiklerini üstlendiği öğrenildi. Mesut, köy mezarlığı ve mahalle camiisinin sosyal tesislerini yaptırıyor.

DUYAR DUYMAZ KOŞTU GELDİ
250 haneli Hışıroğlu Köyü'nün muhtarı Hasan Sarı'nın eksiklerini Mesut Özil'in babası Mustafa Özil'e ilettiği öğrenildi. Baba Özil, durumu Mesut'a iletti. Haberi alır almaz harekete geçen Mesut Özil soluğu Zonguldak Hışıroğlu Köyü'nde aldı. Uzun Alioğlu Mahallesi'nde bulunan dedesi Rıfat Özil'in evinde kalan Mesut'u sevgi gösterileriyle karşılayan köy halkı, Mesut'a, "Ağam" diye hitap etti. Mutevazı tavırlarıyla dikkat çeken Mesut, memleketlilerinin yoğun ilgisinden duygulanarak hepsiyle tek tek ilgilendi.

MASRAF 125 BİN TL
Köy Muhtarı Hasan Sarı ile muhtarlıkta uzun uzun sohbet eden Mesut'un, "Köyüm için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dediği ve eksikleri üstlendiği ifade edildi. Yıldız oyuncu, Uzun Alioğlu Mahallesi'ndeki köy mezarlığının çevre düzenlemesi ile camiinin hemen yanında bulunan ve yıllardır atıl halde olan sosyal tesisin yapımını üstlendiği kaydedildi. Yapılacak düzenlemelerin toplam maliyetinin ise 125 bin Türk Lirası olduğu belirtildi.

BABAANNESİNİ UNUTMADI
Memleketi Zonguldak'ın Hışıroğlu Köyü'nü ziyaret eden Mesut, 2010 Haziran ayında kaybettiği babaannesi Münevver Özil'i de unutmadı. Babaannesinin mezarını ziyaret eden Mesut dua okudu.

ACILISA BEKLENiYOR!
MESUT Özil'in memleketi Hışıroğlu Köyü Muhtarı Hasan Sarı, "Mezarlığın çevre düzenlemesi bitti, sosyal tesis ise bitmek üzere. Mesut'u açılışa da bekliyoruz" dedi.