Eczacı Azrail oldu

Filede iki şampiyonluk adayının kapışmasında Eczacıbaşı Vitra, Sarı Melekler'in Azrail'i oldu. Sarı-Lacivertliler'in yenilmezlik serisine son veren Eczacı, 9'da 9 yaparak liderliğini sürdürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2011 Güncelleme 16 Ocak 2011, 00:00
Eczacı Azrail oldu

İÇİNDEKİLER

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'nde haftanın en önemli maçında Eczacıbaşı Vitra, Fenerbahçe Acıbadem'i 3-1 yendi. Eczacı bu sonuçla Fenerbahçe'nin yenilgisizlik unvanına son verirken ligde namağlup liderliğini sürdürdü.

NESLiHAN SÜPERDi
Yeni Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan maçta setler 20-25, 25-23, 21-25 ve 18-25 sonuçlandı. Eczacıbaşı Vitra'da yıldız voleybolcu Neslihan Darnel smaçlarıyla Sarı Melekler'i adeta bozguna uğrattı. F.Bahçe'de sakatlığı nedeniyle Seda Tokatlıoğlu bu önemli maçta forma giymedi. Çiğdem Can da maçta sakatlık geçirdi.

BAKIŞ AÇISI
Neslihan faktörü
Eczacıbaşı, bu maça çok iyi hazırlanmış. Maçın başlama düdüğünden itibaren çok etkili bir oyun sergilediler. Fenerbahçe, bloklarda maç boyunca etkili olamadı. Bunun sonucu maç skoruna da yansıdı. Türk voleybolunun yıldızı Neslihan Darnel'i izlemek büyük bir keyif. Dün kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Bravo Neslihan.