Cimbom'da gönderilecekler listesi

Sezona büyük ümitlerle giren Galatasaray, ligin ilk yarısında yaşadığı hâyâl kırıklığı sonucu sene başında transfer edilen dokuz oyuncudan beşini göndererek büyük bir revizyona gitmeyi düşünüyor.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 24 Aralık 2010, 16:59
Cimbom’da gönderilecekler listesi

İÇİNDEKİLER

Büyük beklentilerle kadroya dahil edilen Misimovic, Mehmet Batdal, Insua, Ali Turan ve Musa gibi isimler teknik direktör Gheorghe Hagi'nin raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek.

Hürriyet'in haberine göre otoritesini bozmak istemeyen Hagi, kadro dışı bıraktığı Misimovic konusunda geri adım atmıyor. Galatasaray forması ile dokuz maça çıkan Bosnalı oyuncu, bu süre zarfından bir asist yapabildi. Altı aylık maliyeti yaklaşık üç milyon avroya gelen tecrübeli oyuncu ile ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor.

Sezon başında bonservis ücreti ödenmeden transfer edilen Mehmet Batdal ise 10 maçta sadece bir gol kaydetti. Baros'un sakatlığında bile alternatif olarak Anıl Dilaver'i kullanan Hagi, Batdal'ı yollamayı düşünüyor.

Transferi esnasında Kayserispor yönetimiyle büyük tartışmalar yaşanılan Ali Turan'da gidecekler listesinde yer alıyor. Ligin ilk yarısında dokuz maçta görev alabilen savunma oyuncusu, Beşiktaş derbisinde yaptırdığı penaltı ile Romen teknik adamın gözünden tamamen düştü.