Galatasaray hızlı başladı

İç pazardan Yekta ve Karcemarskas'ı gündemine alan sarı-kırmızılı kulüp Kasımpaşa ve Gaziantep ile temasa geçti.

Giriş Tarihi 21 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 22 Aralık 2010, 10:34
Galatasaray hızlı başladı

İÇİNDEKİLER

Serdar Özkan'ı önerdi
Kötü bir sezon geçiren Galatasaray, ligde ilk yarının sona ermesiyle birlikte transfer için harekete geçti. Dış transfer çalışmalarına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak olan sarı-kırmızılı ekibin öncelikle iç pazara yöneldiği ifade edildi. Cimbom, Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Yekta ve Gaziantep'in başarılı kalecisi Zydrunas Karcemarskas ile yakından ilgileniyor. Sportif direktör Adnan Sezgin'in Kasımpaşa ile yaptığı ilk görüşmede Yekta için, Serdar Özkan'ı önerdiği ama bu teklifin kabul edilmediği öğrenildi.

Yekta gitmek istiyor

Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz'ün Yekta için 1.5 milyon euro ve genç bir oyuncu istediği ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Bu arada büyük bir takımdan teklif aldığını doğrulayan Yekta, "Kasımpaşa uygun görürse devre arasında gitmek istiyorum" dedi. Sezgin'in Litvanyalı kaleci için de Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ile görüştüğü bildirildi. Gaziantep'in 27 yaşındaki kaleci için 2.5 milyon euro talep etmesi fazla bulunurken, Adnan Sezgin'in indirim yapmaya çalıştığı kaydedildi.

YILDIZLARI PARLIYOR
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Yekta ve Karcemarskas başarılı performanslarıyla dikkat çekiyor. Yekta bu sezon Kasımpaşa'nın ilk yarıda oynadığı tüm maçlarda görev yaparken, 2 gol atıp, 1 de asist yaptı. Bu sezon kalesinde 11 gol gören Karcemarskas ise ligde görev yapan 39 kaleci içinde en fazla (27) kurtarış yapan isim oldu.

Savaş ÇORLU-Fotomaç