Tek suçlu taraftar

"Bursa maçında 2-1 öndeyken Güiza'yı ıslıklayıp 'Semih' diye bağırdılar. Karışıklık oldu, maç 3-2'ye geldi. Bu yüzden şampiyonluk gitti. Ama bu sezon Türkiye'nin en güçlü takımı biziz"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2010 Güncelleme 11 Kasım 2010, 09:55
Tek suçlu taraftar

İÇİNDEKİLER

Lig TV'de yayınlanan 'Futbol Gündemi' isimli programa katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Yıldırım'ın açıklamalarından en önemli satır başları: "Galatasaray'ın daha güçlü olabileceğini düşünüyorduk. Bu durumu beklemiyordum. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Birçok kişi bugün 'Anadolu ihtilali var' diye düşünüyor. Ama daha konuşmak için çok erken".

ALEX İYİ DEĞİLSE DİNLENİR!
"Alex, Fenerbahçe için bir değerdir. 10 senede Türkiye'ye Alex gibi oyuncu gelmiş mi? Güiza 15 gün sonra takımla çalışmalara başlayacak. Bence iyi oyuncudur.... Taraftarın Eskişehir maçında tepkisi çok yanlış. Geçen sezon Bursa maçında 2-1 öndeyken taraftar Güiza'yı ıslıklayıp 'Semih' diye bağırdı. Sonra karışıklık oldu ve maç birden 3-2'ye geldi. Bu yüzden de şampiyonluk gitti".

ARTIK KÖTÜ NİYET YOK
"Şu anki hakemlerde sadece yeteneksizlikten dolayı maçı idare edememe durumu olabilir. Geçmişte art niyet aradık, ama şu an öyle bir şey yok. Türk futbolunun ilerlemesi için 'rakibi nasıl durduracağız' değil, 'rakibi nasıl yeneceğiz' diye düşünen teknik adamlarınfazlalaşması gerek".

HAVUZDAN ÇIKSAK...
"Fenerbahçe ve Galatasaray havuz sisteminden dolayı çok büyük fedakarlıklar yapıyor. Havuzdan çıksa, aldığımızın 2.5 katı kasamıza gelebilir. Ama bizler Türk futbolu için fedakarlık yapıyoruz... Beşiktaş ve Galatasaray ile evimizde berabere kaldık. Geçen sezon yendik ne oldu? Bunlar sorun değil. İkinci yarı deplasmanda kazanırız"...

YILDIRIM'DAN İNCİLER
12 senedir başkanım. Soyunma odasına girmek ayıp değil. F.Bahçe şampiyonluğa oynamıyor demek F.Bahçe başkanlığına ihanettir. Stoch'la Galatasaray'dan önce ilgilenmeye başladık. Kadıköy'deki Twente maçından sonra temasa geçtik. Geçen sezon Türkiye'deki en büyük sıkıntının menajerlik olduğunu söylemiştim. Bizim taraftarın bir ayrıcalığı var. Bazen çok çabuk reaksiyon verir ama çabuk geçer. Yabancı transferi sınırsız olsun. 11'dekiler sınırlandırılsın.

ARDA'NIN ÜZERİNE ÇOK GİDİYORLAR!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray kaptanı Arda Turan'ın üzerine çok gidildiğini söyledi ve ekledi: "Arda'yı 10 dakikada ikna edeceğimi o zaman için söyledim, şimdi için değil"... Başkan Yıldırım, Fenerbahçe'nin geldiği noktada istediği her futbolcuyu alacak gücünün olduğunu da ifade etti.