Buldozer Fener

Müthiş savunmasıyla yenilgisiz İtalyan devine sahayı dar eden F.Bahçe Ülker 4'te 4 yapıp zirveye çıktı... Mirsad 13 sayı 10 ribaundla oynadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2010 Güncelleme 11 Kasım 2010, 09:53
Buldozer Fener

İÇİNDEKİLER

Helal sana Fenerbahçe Ülker... ULEB Avrupa Ligi'nde mücadele eden Sarı- Lacivertliler geçen hafta Barcelona deplasmanında aldığı müthiş galibiyetin ardından dün de yenilgisiz Siena'yı 81- 68 mağlup etti. Sinan Erdem Spor Salonu'nu dolduran 15 bin taraftarının desteğini arkasına alan Kanarya müthiş savunmasıyla İtalyan devini perişan etti.

SIRADAKİ RAKİP KUNTER'Lİ CHOLET
Devreyi de 40-34 önde geçen Fenerbahçe'de Mirsad Türkcan 13 sayı, 10 ribaunluk performansıyla öne çıktı. Roko Ukic de 11 sayı üretti. C Grubu'nda 4'te 4 yaparak liderliğe yükselen Kanarya önümüzdeki çarşamba Erman Kunter'in çalıştırdığı Cholet ile Fransa'da karşı karşıya gelecek.

BAŞKAN VE EMRE'DEN DESTEK
Fenerbahçe'nin müthiş gecesinde Sinan Erdem'in tribünleri hınca hınç doldu. Başkan Aziz Yıldırım ve futbol takımımın kaptanı Emre Belözoğlu da basketbolculara destek verdi. Emre, "Müthiş savunma yaptık. Bu takımın final-four oynayacağına inanıyorum" dedi.