10 gün sonra sahaya inerim

Geçirdiği operasyonun ardından ilk kez konuşan Ali Tandoğan, "Bursa benim için çok önemli. 10 gün sonra koşulara başlayabileceğim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2010 Güncelleme 09 Kasım 2010, 11:42
10 gün sonra sahaya inerim

İÇİNDEKİLER

Bursaspor'un deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile oynadığı maçın 51. dakikasında attığı golün ardından başından sakatlık geçiren Ali Tandoğan geçirdiği operasyonun ardından ilk kez konuştu.

KONUŞURKEN ZORLANDI
"Bursa ve Bursaspor benim için çok önemli. Sahada elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım" ifadesini kullanan tecrübeli futbolcunun oldukça yorgun olduğu ve konuşmakta güçlük çektiği gözlendi. Prof. Dr. Kaya Aksoy ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ali Tandoğan, şöyle devam etti:

HERKES ALİ'Yİ ARADI...
"Kafatasımda kırık var. Ama 10 gün sonra koşulara başlayabileceğim. Başıma gelen olayın ardından TFF Başkanı, milletvekilleri ve futbolcu arkadaşlarım beni aradı. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. En kısa zamanda futbol oynayacak duruma gelmek istiyorum"

FORMA 1 AY SONRA
Antalya maçında attığı gol sonrası beyin travması geçiren ALİ Tandoğan'ın en erken 1 ay sonra döneceği ama idman yapabileceği bildirildi.