Bir tatlı huzur

Hagi-Tugay ikilisinin gelmesiyle G.Saray'da tüm karabulutlar dağıldı. Dünkü idman bunun en iyi örneği oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2010 Güncelleme 05 Kasım 2010, 12:41
Bir tatlı huzur

İÇİNDEKİLER

Sancılı Rijkaard döneminin sona ermesinin ardından göreve gelen Gheorghe Hagi, yardımcısı Tugay Kerimoğlu ile birlikte kısa sürede büyük bir değişime imza attı.

ELANO'NUN DEĞİŞİMİ
Galatasaray'da yaşanan değişim sadece futbola ve skorlara değil, Florya'ya da çok çarpıcı bir şekilde yansıdı. Sarı- Kırmızılılar'ın dünkü çalışması, Hagi-Tugay ikilisinin takım üzerinde nasıl bir etki yarattığını da gözler önüne serdi. İdman müthiş neşeli bir ortamda geçerken, kahkaha sesleri Florya'yı inletti. Rijkaard döneminde takımın en büyük sorunu olan gruplaşma artık tamamen ortadan kalktı. Herkesin içine kapanık biri olarak bildiği Elano artık Galatasaray'ın neşe kaynağı haline geldi.

2000 RUHU GERİ Mİ GELİYOR?
Rijkaard yönetiminde bir türlü bekleneni veremeyen Misimovic de Florya'nın en çalışkan ismi oldu. Türkler ve yabancılar müthiş bir arkadaşlık içinde çalışmalarını sürdürürken, herkesin ortak fikri, "Hagi 2000 ruhunu geri getiriyor" oldu. Değişimin en önemli pay sahiplerinden olan Tugay futbolculara hoca değil arkadaş gibi yaklaşıyor. Hal böyle olunca oynayan,yedek kalan herkes müthiş bir özveriyle çalışıyor. Böylece başarı için ön önemli adım atılıyor.