Bu takımda hayat var

Aykut Kocaman, "Baştan sona kadar galibiyeti isteyen taraf bizdik. Bugün 3 puanı alamadık. Ama bu futbolla ve kalan 7 haftadaki fikstür avantajımızla ilk yarının lideri oluruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2010 Güncelleme 30 Ekim 2010, 02:30
Bu takımda hayat var

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında lider Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman, kaybedilen 2 puana rağmen takımının ortaya koyduğu futboldan fazlasıyla memnun kaldı.

GÖZÜNÜ ZİRVEYE DİKTİ!
Maçın ardından futbolcularına moral aşılayan Kocaman, "İsteğimiz galibiyeti alamadık ama ortaya konan kişilikli futbol beni mutlu etti. Bu futbolu devam ettirdiğimiz taktirde seri galibiyetler ardı ardına gelir. Fikstür avantajını ve rakiplerimizin de birbirleriyle oynayacağı maçları hesap ettiğimizde ilk yarıyı lider tamamlamamamız için hiçbir neden yok" ifadesini kullandı.

DEFANSTA AÇIK VERDİK
Basın toplantısında da takımının ortaya koyduğu futboldan övgüyle bahseden Kocaman, "Takımdaki eksiklikleri tekrarlamanın anlamı yok. Ama bugünkü kadromuz da çok güçlüydü. Maçın başından sonuna kadar galibiyeti isteyen bir karakter koyduk" diye konuştu. Maçın özellikle son bölümünde savunmada açık verdiklerini de itiraf eden Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü, "Galibiyet golünü bulmak için risk aldık. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri de bunun en önemli kanıtı. Sercan'la çakırdıkları pozusyonlar var. Ama biz de çok kaçırdık" diye konuştu.