Fener Bobo'nun peşinde!

Sarı-Lacivertliler'in Beşiktaş'ın yıldızına menajeri Figer aracılığıyla teklifte bulunduğu öğrenildi

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Fener Bobo'nun peşinde!
Yeni sezon için transfer çalışmalarına start veren Fenerbahçe'nin çok önemli bir bomba hazırlığında olduğu ortaya çıktı... İddialara göre Sarı-Lacivertli yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Beşiktaşlı Bobo'nun peşine düştü. Fenerbahçe'nin çok iyi ilişkiler içinde olduğu Brezilyalı golcünün menajeri Juan Figer aracılığıyla resmi teklifte bulunduğu da öne sürülüyor.

BEŞİKTAŞ'TAN YILLIK 2.7 MİLYON EURO
Beşiktaş yönetiminin de Fenerbahçe'nin Bobo'ya olan ilgisinden haberdar olduğu ve Sambacı'nın sözleşmesini uzatmak için yoğun bir çaba gösterdiği öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin Bobo'ya yıllık 2.7 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme önerdiği belirtiliyor. Brezilyalı golcü, Fenerbahçe'nin teklifini de düşündükten sonra Beşiktaş'a yanıtını verecek.





6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.