Hagi kanunları

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Florya'da köklü değişikliklere gidiyor. İşte Rumen çalıştırıcının yazılı olarak yönetime verdiği bir dizi kanunlar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2010 Güncelleme 27 Ekim 2010, 16:38
Hagi kanunları

İÇİNDEKİLER

Maçlardan önce kamp Hagi ile geri döndü...
Frank Rijkaard ile birlikte futbolculara uygulanan maçlardan önce kamp yapmama geleneği Hagi ile birlikte son buldu.. Artık maç öncesi kampa kesinlikle olacak. Gerekirse çok önemli maçlardan önce kamp süresi uzayacak.

Yemeğe gelmeyene 300 dolar para cezası
Florya'da disiplini sağlamak isteyen Hagi, yemeğe gelmeyen ya da geç gelen futbolcuya 300 dolar para cezası kestirecek. Daha sonra bu paralarla dışarıda toplu yemek yenecek. İdmanlarda herkes ciddi olacak. Laubalilik Florya'da yasak.

Bütün futbolcular özel hayat na dikkat edecek
Cimbom'un yeni hocası Hagi futbolcuların özel hayatına dikkat etmesini istedi.. İzin günlerinde bile herkes erken yatacak. Gece gezmeleri ailece bile olsa geç saatlere kadar sürmeyecek. Bunlara uymayan futbolcuar kadro dışı kalacak ve para cezası alacak.

Birlik ve beraberlik içinde hareket edilecek

Hagi takım içinde küskünlüğü de yasakladı. Saha içinde ve saha dışında bütün futbolcular birbirine saygı gösterecek ve birbirleriyle küs kalmayacak. Saha içinde ve dışında herkes birbiren yardımcı olacak. Herkes kaptana saygı gösterecek.