10 numara sistem

Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Hagi, F.Bahçe'yi yıkmanın formülünü hazırladı. Aslan'da herşey silbaştan yenileniyor Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Hagi, F.Bahçe'yi yıkmanın formülünü hazırladı. Aslan'da herşey silbaştan

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2010 Güncelleme 23 Ekim 2010, 04:39
10 numara sistem

İÇİNDEKİLER

Aslan'ın çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Hagi, takımdaki ölü toprağını kaldırmak için kolları sıvadı. Romanyalı hoca ilk iş olarak Rijkaard'ın oyun sisteminden vazgeçti. Hollandalı çalıştırıcının 4-3-3 sisteminden vazgeçen Hagi, bundan sonra 4-4-1-1 sistemiyle sahaya çıkacak. Bu sistemde kanatların iyi çalışması ve orta sahanın adeta arı gibi iş yapması ilk şart.

MISIMOVIC YAŞADI
Hagi'nin ikinci radikal kararı ise geldiği günden beri eleştiri oklarının hedefi olan Boşnak orta saha oyuncusu Misimovic... Wolfsburg'da harikalar yaratan ancak Sarı-Kırmızılı takımda bir türlü istenileni veremeyen Misimovic'i serbest oynatacak Hagi, böylelikle taraftarın büyük beklentiler içinde olduğu Misimovic'ten verim almayı planlıyor. Arda'nın sakat olması da Hagi'nin beyin görevini Boşnak yıldıza vermesinde önemli bir etken.

SAVAŞMAYAN YANAR
Romanyalı hocanın üzerinde durduğu bir başka önemli konu ise saha içinde savaşmayanın formadan uzak kalacağı... Hagi'nin yakın çevresine yaptığı açıklamada, "Sahada ruhsuz gezenin, mücadele etmeyeni affetmem" dediği öğrenildi.

ELANO FORMA GİYER Mİ?
Galatasaray'da bir başka önemli konu ise Brezilyalı Elano'nun Hagi'nin takımın başına gelmesiyle akibetinin ne olacağı... Kulüp içindeki dedikodulara göre, Romen çalıştırıcının uzun süredir oynamayan Sambacı'ya F.Bahçe maçında forma verecek.

CANSIZ MAESTRO!
Sarı-Kırmızılı takımın Almanya'nın Wolfsburg takımından büyük umutlarla transfer ettiği Zvjezdan Misimovic, 5 Süper Lig maçında 2 kez dakika forma giydi. 397 dakika sahada kalan Boşnak oyuncunun, Galatasaray'da ne bir golü ne de bir asisti bulunuyor.