Potanın 7.harikası

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, pazar günü oynanacak dev derbi öncesi ezeli rakibine ilk mesajı verdi. Nevriye Yılmaz 16 sayı, 14 ribauntla maça damgasını vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2010 Güncelleme 22 Ekim 2010, 02:38
Potanın 7.harikası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Galatasaray Medical Park'ı 75-58 yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu. Sarı-Lacivertliler, 7. kez kupayı kazanarak ezeli rakibi Galatasaray'ı da yakalamış oldu. Maça iki takım da birbirini tartarak başladı. Hücüm da bocalayan iki takımdan Fenerbahçe, ilk periyodu 13-10 önde tamamladı. İkinci periyotta ise Kanarya vites yükseltti. Nevriye Yılmaz'ın pota altındaki sayılarıyla coşan Fenerbahçe, 17. dakikada farkı 16'ya çıkarttı (34-18). Fenerbahçe'nin iyi savunması karşısında bocalayan Aslan, 17 ve 21. dakikalar arasında sadece 2 sayı bulabildi. İkinci yarıda ise Fenerbahçe rakibine adeta son yumruğu da indirdi. Öyle ki Fenerbahçe, 24. dakikada rakibini skor olarak ikiye katladı (52-26).

OLAYLAR İKİ TAKIMI DA SOĞUTTU
Bu dakikadan itibaren iki takım da farktan dolayı konsantre zorluğu çekti. Son periyottaki olaylardan sonra iki takım da sahaya soğumuş dönünce mücadelenin de tadı kaçtı. Sarı-Lacivertli taraftarlar ve oyuncular, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kenetlenmesi ise görülmeye değerdi. Bu arada son periyotta çıkan olaylardan dolayı Fenerbahçeli oyunculardan Taurasi'nin etkilendiği ve ağladığı görüldü.

PAZAR ÖNCESİ ŞOV
F.Bahçe, Galatasaray'ı mağlup ederek, Süper Lig'de pazar günü oynanacak derbi öncesi camiaya moral kazandırdı. Bu arada dünkü maçı F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım gelmedi.