Galatasaray kaleye bile gidemez

Fener'de taşlar yerine oturdu. Kolay gol atıyorlar. Ortada Topuz-Emre ikilisi çok etkili. Moralsiz ve Baros'suz Galatasaray kapanır ve 1 puan için oynar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2010 Güncelleme 22 Ekim 2010, 10:22
Galatasaray kaleye bile gidemez

İÇİNDEKİLER

Elbette herkesin olduğu gibi bu derbide benim de favorim Fenerbahçe. Kantara koyduğumuz zaman her bakımdan Sarı-Lacivertliler ağır basıyor.

GALATASARAY'DA SORUN ÇOK
Galatasaray çok iyi ve hazır olarak geldiği günlerde bile Kadıköy'den hüsranla ayrılmıştır -Futbolcular moralsiz, kadro yetersiz, teknik adam problemi mevcut.
Yönetim kendini düşünmekten futbolcuarı hatırlamıyor.

ONUR SAVAŞI VERECEKLER
Şuna inanıyorum ki Galatasaraylı futbolcular sahaya kim çıkarsa çıksın müthiş bir mücadele örneği ortaya koyacaktır. Son günlerde o kadar çok ağır eleştirildiler ve alaya alındılar ki bu maçı bir onur savaşı haline getireceklerdir. Şunu çok iyi biliyorum ki Aykut Kocaman ve öğrencileri asla rakiplerini küçük görme havasında değiller. Tam tersi saygı gösteriyorlar ve olması gereken de odur.
Ezeli rakibi küçük görmek kimsenin haddi olamaz.

FENER'İN SİSTEMİ DEĞİŞMEZ
Fenerbalçe'nin sistemi belli olmuştur. Alex olmadığı zaman bile çift forvete dönüş yapılmıyor. Aynı sistemle devam ediliyor. Mehmet Topuz-Emre ikilisi Fener'e gerekli havayşı sağlamıştır. Bu ikilide Aykut devam etmelidir.

1 PUAN İÇİN GELİRLER
Böylece kanatta Stoch'a yer açılıyor. Stoch, Niang ve Dia üçlüsüyle rakibi imha yoluna gidiliyor. Aykut Kocaman bu beşliden bence vazgeçmemeli. Özel bir sistem denenmeyecektir. Zaten gerek yok. Fenerbahçe aynı oyun düzeniyle sahaya çıkacak ve topunu oynayacak. Burada önemli olan Galatasaray'ın ne yapacağı. Gönünen o ki şu anda beraberlikte bile zafer kazanmış edasıyla Florya'ya dönecekler. Mücadeleci bir futbol beklediğim Galatasaray'ın kapanarak oynamasını da bekliyorum.

BAROS YOKSA...
Baros oynamazsa rakip kaleye gitmesi zor. Galatasaray Kadıköy'de ne yapar sorusu benim de kafamı kurcalıyor. Gizli silahlar çıkar mı diyeceğim ama gizli silah kim? Yıllarca bu derbilerde kaptan olarak da görev yapan birisi olarak her derbinin kendi yıldızını o 90 dakika dakika içersinde çıkarttığını biliyorum.