Tarihi Galatasaray yazabilir

F.Bahçe Asbaşkanı işi ciddiye almak zorunda olduklarını ifade ederek, "Farklı kazanacağımız söyleniyor ama tarihi G.Saray yazabilir" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2010 Güncelleme 21 Ekim 2010, 10:57
Tarihi Galatasaray yazabilir

İÇİNDEKİLER

Ali Koç, Galatasaray derbisinden endişeli... Fenerbahçe Asbaşkanı CNBC-E'ye verdiği röportajda pazar günü oynanacak dev derbiyi masaya yatırdı. Sarı-Lacivertli yönetici Galatasaray'ı rahat yeneceklerine dair yapılan haberlerin kendilerini olumsuz etkilemesinden çekindiğini öne sürdü.

UYARI YAPTI
Son günlerde rakibi motive edici başlıkların atılmasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren Koç, "Bizim bu maçı çok rahat galip bitireceğimiz haberleri rakibimizi kamçılayabilir. Sürekli bu maçı farklı kazanacağımız ve tarih yazacağımızın söylenmesi beni son derece rahatsız ediyor. Rakibimiz bizi Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 10 yıldır yenemiyor. Bu nedenle bu tarihi Galatasaray da yazabilir" diye konuştu.

HER ŞEY OLABİLİR
"Gülme komşuna gelir başına" atasözünün gerçekleşmesinden korktuğunu dile getiren Ali Koç, "Biz 10 yıl önce UEFA şampiyonluğuna giden Galatasaray'ı Ali Sami Yen'de tek şutla mağlup ederek büyük bir sürprize imza atmıştık. O maçtan önce herkes Galatasaray'ın bizi farklı yeneceğini iddia ediyordu. Bu kez aynı durumu biz yaşamamalıyız. Futbolda her şey var. Üstelik G.Saray ve Beşiktaş'la oynadığımız maçlarda sürprizler daha fazla olabiliyor" ifadesini kullandı.

CİDDİYET ŞART
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç her şeye rağmen normal futbollarını oynadıkları takdirde Galatasaray'ı yeneceklerini vurgulayarak, "Biz bu maçı son derece ciddiye alacağız. Karşımızdaki takımın son haftalardaki başarısızlığı hiç önemli değil. Onların bize her hangi bir sürpriz yapmasına izin vermeyeceğiz. Kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde işi ciddiye alarak kazanmak istiyoruz. Eğer rehavete kapılmazsak bu karşılaşmadan istediğimiz sonucu alacağımıza eminim" dedi.