Yüzüm gülüyor

Publico gazetesine konuşan Q7, "İnter'de oynarken kendime güvenimi kaybetmiştim. Orada ağlıyordum. Ama artık gülmeye başladım" dedi

Giriş Tarihi 19 Ekim 2010, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2010, 10:36
Yüzüm gülüyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı kulübe geldiğinden beri yüzünün güldüğünü söyledi. Ülkesinde yayınlanan Publico gazetesine konuşan Q7, İnter'de oynamanın kendisine olan güvenini kaybettirdiğini belirtti ve "Beşiktaş bana gerekli olan her şeyi geri kazandırdı" ifadesini kullandı.

Eski teknik direktörü Mourinho hakkında olumsuz konuşmayan Quaresma, "Fakat yine de orada ağlıyordum. Artık gülmeye başladım" dedi.

İKİNCİ MAÇA HAZIR OLACAĞIM

Sporting'den Barcelona'ya genç yaşta transfer olduğuna dikkat çeken Quaresma "O dönemde FrankRijkaard ile büyük sorunlar yaşadım.

Bugün kişiliğim daha fazla oturdu. Artık 27 yaşındayım. Türkiye'de beni izleyen futbol hayranları var. İtalya'da herkesi aşağılayan basının aksine Türkiye'de yardımcı olan bir basın var" diye konuştu. Porto ile oynanacak ilk maçta forma giyemeyeceğini söyleyen Q7, ikinci karşılaşmada sahada olmak istediğini açıkladı