Galacticos

Konya'yı da 4 golle geçen F.Bahçe 8. maçında 24. golüne imza attı. Sarı-Lacivertli ekip Alex olmasa da Niang, Dia, Semih ve Stoch'la G.Saray'a gözdağı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2010 Güncelleme 19 Ekim 2010, 01:49
Galacticos

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in kapanış maçında dün gece Konyaspor'u deplasmanda 4-1'lik skorla geçen Fenerbahçe üst üste 3. galibiyetini alırken gerek oynadığı rahat futbol, gerekse de hücum gücüyle ligdeki rakiplerine korku veriyor... Dün gece Konya deplasmanında Alex olmamasına rağmen Niang, Dia, Stoch ve Özer'in sakatlanmasının ardından oyuna giren Semih Şentürk'ün performansı Sarı-Lacivartli ekibin nasıl bir hücum gücüne sahip olduğunun kanıtıydı.

TAŞLAR OTURDU...
Ancak Fenerbahçe'deki en önemli artı, artık sahada kimin oynayıp kimin oynamadığının pek de öneminin olmaması. Ligde oynadığı 8 maçta 24 gole ulaşan Fenerbahçe, bu görüntüsüyle derbi öncesinde ezeli rakibi Galatasaray'a da ciddi bir mesaj göndermiş oldu.

KOCAMAN DA MEMNUN
Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Konyaspor'dan daha iyi oynayarak galibiyeti hakettiklerini söyledi. Karşılaşma öncesinde 14 günlük bir ara olmasının kendilerini endişelendirdiğini söyleyen Kocaman şöyle devam etti:

"ALEX BANA LAZIM"
"İlk golü attıktan sonra farkı daha da attırabileceğimizi düşünüyordum ama golü çok erken yedik. Maçın geneline baktığımızda çok daha iyi olan tarafın Fenerbahçe olduğunu söyleyebilirim. Niang ve Dia'yı skor 4-1 olduktan sonra Galatasaray maçını düşünerek oyundan aldım. Alex'i derbi maça yetiştirmek için büyük gayret gösteriyoruz. Karşılaşmanın hakemi maçı bir kez daha izlemeli. Hem lehimize hem de aleyhimize çok yanlış kararlar verdi."