Bile bile lades

Mehmet Batdal ve Arda'n n ard ndan ayağ nda y rt k tespit edilen Çek golcünün de en az 20 gün oynayamayacağ aç kland . Şimdi herkes Kewell'a bir şey olmamas için dua ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2010 Güncelleme 29 Eylül 2010, 14:36
Bile bile lades

İÇİNDEKİLER

Dün gelen bir haber Galatasaray'da adeta şok etkisi yarattı. Büyükşehir Belediye maçının 2. yarısında sakatlanıp oyundan çıkan Milan Baros'un sol ayak arka adalesinde 1. dereceden yırtık tespit edildi. Karabükspor maçında forma giymeyeceği açıklanan Çek golcünün geri dönüşünün 20 günü geçebileceği ifade ediliyor.

ARDA DA SAKAT!
Galatasaray'da Mehmet Batdal'ın da sakat olması büyük sıkıntı oluşturdu. Geçtiğimiz sezon zaman zaman forvet oynayan Arda Turan'ın sakatlığının da geçmemiş olması nedeniyle Galatasaray'da bu mevkide tek alternatif olarak Harry Kewell kaldı.

RIJKAARD FORVET İSTEMİŞTİ
Galatasaray'da yaşanan bu gelişmeler teknik direktör Frank Rijkaard ile yönetim arasında sezon öncesinde yaşanan polemikleri akıllara getirdi. Hollandalı teknik adam 'Sadece Mehmet Battal'ın transferi yeterli değil. Bize bir forvet daha lazım" ifadesini kullanmış ancak yönetim forvet transferini gereksiz görerek orta saha ve savunmaya takviye yapmayı tercih etmişti.

BAROS OLMADAN ASLA!
Geçen sezonun 10. haftasında Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yine Baros sakatlanmış ve Çek futbolcu ligin bitmesine 4 hafta kala sahalara geri dönmüştü. Sezon boyunca Milan Baros'un yokluğunu çok arayan Sarı-Kırmızılı ekip yıldız futbolcusunun forma giyemeyişinin bedelini şampiyonluk yarışından koparak ödemişti.