Transferi bitirin!

Sarı-Kırmızılılar'ın Hollandalı hocası dün akşam İstanbul'a geldi... Yöneticilerle görüşen Rijkaard, "Transferde acele edelim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2010 Güncelleme 03 Temmuz 2010, 09:02
Transferi bitirin!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dün akşam İstanbul'a geldi. Yönetimle bir araya gelen Hollandalı teknik adam, tranfserin en geç önümüzdeki hafta içinde bitirilmesini istedi. Yönetimden bir ön libero, bir de orta saha alınmasını isteyen Rijkaard, "Gelecek isimlerin uyum sorunu yaşamasını istemiyorum. Bir an önce takıma katılıp arkadaşlarıyla kaynaşmaları gerekli" dedi.

İKİ TRANSFER BİZE YETERLİ OLUR
Sezon öncesi kampların her zaman önemli olduğunu vurgulayan Hollandalı çalıştırıcının, "5 Temmuz'da sahaya inerek top başı yapacağız. Kadromuza yeni katılacak isimlerin en geç önümüzdeki hafta bizimle olması lazım. Ne kadar gecikirsek bu konuda o kadar zarara uğrarız. Yeni transferler uyum sorununu aşamazsa Avrupa Ligi ön elemesinde de, yeni sezonun ilk maçlarında da onlardan yararlanmamız oldukça zora girer" dediği ifade edildi.

YÖNETİM HAFTAYA BİTİRECEK
Hollandalı çalıştırıcının bu sözlerine hak veren yönetimin ise önümüzdeki hafta içinde görüşmelerini yoğunlaştırarak Rijkaard'ın istediği isimleri bitireceği kaydedildi. Sarı-Kırmızılı yönetim, hafta içi yapacağı yurt dışı seferleriyle transfere son noktayı koyacak.