Boş vaat yok! Şampiyonuz

Daum, "3 kulvarda da yarışa devam ediyoruz. Ama öncelikli hedefimiz lig şampiyonluğu" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2010 Güncelleme 20 Ocak 2010, 01:07
Boş vaat yok! Şampiyonuz

İÇİNDEKİLER

GÖKHAN'IN GELMESİNDEN MUTLUYUM
Antalya'dan ayrılmadan önce bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, "3 kulvarda da hedefimiz var. Ama ilk hedefimiz lig şampiyonluğudur. Ben gerçekçi bir insanım. Herkes benden abartılı cevap bekliyor ama realist tavrımdan taviz vermeyeceğim" dedi. Gökhan Ünal'ı kadroda görmekten mutlu olduğunu söyleyen Alman teknik adam, "Kalitesiyle takıma çok faydalı olacağına inanıyorum. Adaptasyon sorunu yaşamayacak" ifadesini kullandı.

DAHA FAZLA GOL ATMAYI UMUYORUM
Transfer çalışmalarını Aykut Kocaman'ın yürüttüğünü söyleyen Daum, "Transfer olur ya da olmaz. Benim görevim şikayet etmek değil. Burada var olan futbolcularımızla en iyi şekilde başarı için çalışmaktır" dedi. Sezon öncesi daha fazla posizyon üreterek daha fazla gol bulmayı umduklarını söyleyen Alman hoca, şöyle devam etti: "Ama bu gerçekleşmedi. Umarım 2. yarıda daha fazla gol atarız. Sadece forvetlerden değil, orta sahadan da gol gelmeli."

BANA AF İÇİN GELEN OLMADI
Emre ya da başka bir futbolcunun Önder ve Kazım'ın affedilmesi için kendisine talepte bulunmadığını dile getiren Daum, verilen kararı desteklediğini de söyledi. Alman teknik adam defansa takviye yapılmayacağını da söyledi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE EN ÇOK KAZANAN TEKNİK DİREKTÖRLER

FUTBOLCULARIN NEREDE DOĞDUKLARINI BİLİYOR MUSUNUZ?

SPORUN EN 'SEKSİ' ANLARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LİG'DEN TEPE TAKLA DÜŞEN FUTBOLCULAR