Sarı-lacivert moral!

Ali Sami Yen'deki mücadeleye yedeklerle çıkan Cimbom, ilk yarıda Kewell ve Arda ile sonuca giderken, 34'te Elano kırmızı gördü. İkinci yarı Aslan'ı titreten ve bir penaltı kaçıran Buca, 87'de Kenan'la farkı bire indirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2009 Güncelleme 29 Ekim 2009, 11:19

İÇİNDEKİLER

Geçen hafta sonu Kadıköy'de oynanan derbide Fenerbahçe'ye 3-1 yenilerek büyük bir darbe yiyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası play off turunda Bucaspor'u Ali Sami Yen'de 2-1 yenerek az da olsa moral buldu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Sahaya 8-9 yedek oyuncuyla çıkan Sarı-Kırmızılılar, Bank Asya 1. Lig ekibi Bucaspor karşısında 17'de Kewell'la öne geçti. 32'de bu kez Arda Turan farkı ikiye çıkardı: 2-0. Elano 34'te rakibini düşürünce kırmızı gördü. Mİlan Baros'un Fenerbahçe derbisinde sakatlık geçirip sahalardan en az 1 ay uzak kalacak olması en çok takım arkadaşı Nonda'yı üzdü. Çek futbolcunun yokluğunda ilk 11'de sahaya çıkacak olan Nonda, "Milan'ın sakatlanmasına çok üzüldük. Takımın ona çok ihtiyacı var. Bir an önce iyileşip aramıza dönmesini istiyorum" diye konuştu.

YEDEK ASLAN TAT VERMEDİ
İkinci yarıda Bucaspor daha etkiliydi. 78'de Emre Güngör'ün müdahalesi sonrası Sarı-Lacivertli ekip penaltı kazandı. Mehmet Batdal topu dışarı atarak fırsatı tepti. Bucaspor 87'de Kenan'la gol bulsa da bu ancak farkı indirmeye yetti: 2-1. Galatasaray, 56 dakika 10 kişi oynadığı mücadeleyi 2-1 kazanıp gruplara kalmayı başardı. Bu yarıda kötü oynayan Cimbom'da yedek oyuncuların sergilediği performans kimseyi memnun etmedi.

GOLÜ BEN Mİ ATMIŞTIM!
F.Bahçe yenilgisinin en büyük sorumlularından biri olarak gösterilen Arda Turan'ın aklı derbide kalmış! Sarı-Kırmızılı oyuncu, gol attığı dünkü Bucaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşun konuşma talebini "Golleri atanlarla konuşun" diyerek geri çevirdi... Golün birini kendisinin attığının hatırlatılması üzerine ise Arda "Sahi ben mi atmıştım" diyerek yanıt verdi. Kafası karışık görünen G.Saray Kaptanı'nın durumu gazetecileri bile tedirgin etti.

KUPA ROTASYONU
G.Saray Teknik Direktörü Rijkaard, Buca maçında büyük bir rotasyon yaptı. Hollandalı teknik adam Fener maçındaki onbirden sadece Arda ve Elano'ya ilk onbirde yer verirken, yedek oyuncular uzun süreli forma şansı bulmuş oldu.