Onlar Fenerbahçeli

İki yıl önce "Brezilya'dan futbolcu almayız. Çünkü onlar Fenerbahçeli" diyen Adnan Polat'ın, Sambacı Elano'dan verim alamaması akıllara bu eski iddialı söylemi getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2009 Güncelleme 29 Ekim 2009, 11:20

İÇİNDEKİLER

G.Saray'ın, büyük umutlarla transfer ettiği Elano'nun şu ana kadar gösterdiği performans, Adnan Polat'ın 2 yıl önce yaptığı bir açıklamayı akıllara getirdi. Elano'nun F.Bahçe maçındaki performansı Polat'ın başkan yardımcsı iken "Brezilyalı almayız. Çünkü onlar F.Bahçeli oluyor" tezini doğrular nitelikteydi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

BİR TAFFAREL BİZE YARADI

Sadece Taffarel'den tam anlamıyla verim aldıklarını belirten Polat'ı, Schalke'den transfer edilen Lincoln, Hagi'den sonra 10 numaralı formayı kapan Felipe, Pinto, Batista, Prates ve Real'den yıldız diye alınan Conceiçao'nun kötü performansları haklı çıkarttı.

ELANO DA KIZARDI!
F.Bahçe maçında kırmızı gören Keita'dan sonra Buca ile oynanan dünkü kupa mücadelesine de Elano oyundan atıldı... Brezilyalı oyuncu 34'te gole giden rakibini eliyle ayağından çekip düşürünce direkt kırmızı gördü. Aslan'da Sivas maçı öncesi sakat Baros ve cezalı Keita'dan sonra üçüncü fire Elano oldu.

TARAFTARDAN İLK PROTESTO!
Kadıköy'de F.Bahçe'ye kötü bir oyundan sonra mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da futbolcular ilk kez protesto edildi. Bucaspor maçı için Ali Sami Yen'e gelen Sarı-Kırmızılı taraftarlar, takım ısınmaya çıkarken her zamankinin aksine bu kez takımı tribünlere çağırmadı. Tribünler "Metin Oktay" lehine de sürekli tezahürat yapıp kaptan Arda'ya tepki verdi.

NONDA DA ÜZÜLDÜ
Mİlan Baros'un Fenerbahçe derbisinde sakatlık geçirip sahalardan en az 1 ay uzak kalacak olması en çok takım arkadaşı Nonda'yı üzdü. Çek futbolcunun yokluğunda ilk 11'de sahaya çıkacak olan Nonda, "Milan'ın sakatlanmasına çok üzüldük. Takımın ona çok ihtiyacı var. Bir an önce iyileşip aramıza dönmesini istiyorum" diye konuştu.