Otoriteler ne dedi?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ekim 2009 Güncelleme 27 Ekim 2009, 01:47

İÇİNDEKİLER

FENERBAHÇE
Rıdvan DİLMEN (MİLLİYET): Fenerbahçe müthiş taraftar desteği ve mücadelesiyle daha rahat bir galibiyet almalıydı. Sarı-Lacivertliler'in yapamadığı en önemli şey 2-1 öndeyken geride beklemekti.
Selim SOYDAN (VATAN): G.Saray yönetimi, sezon başı fikstür çekildiği an kendini kasmadan bütün hesapları 34 değil 33 maç üzerinden yapsın. O zaman çok fazla üzülmezler.

GALATASARAY
Aziz ÜSTEL (STAR):
Kadıköy'deki derbi beklendiği gibi sonuçlandı. G.Saraylılar Saraçoğlu'na zaten 1-0 geride çıkıyorlar. Sarı-Kırmızılılar böyle giderse Kadıköy'de kazanmak için bir 10 yıl daha bekleyecek gibi.
İlker YASİN (HÜRRİYET): Rijkaard, sıçrama yapmak için geldiği İstanbul'da kazanacağı en güzel primi Barcelona'da yaptığı hatalarla tüketiyor. Takımdaki yanlışları görmüyor.

BEŞİKTAŞ
Ömer ÜRÜNDÜL (SABAH): Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin Nihat ve Bobo'da neden ısrar ettiğini anlayamıyorum. Eskişehir defansta amatör hatalar yapmasa Beşiktaş bu maçı kazamanazdı.
Ömer GÜVENÇ (AKŞAM): Beşiktaş, Eskişehir maçını kazandı ama Denizli gibi tecrübeli bir teknik adamın yanı sıra kaliteli oyuncuları olan bu takım sahada iyi oynayarak maç kazanmalı.

TRABZONSPOR
Serdar BALİ (STAR): Tayfun, Gökhan, Ceyhun ve Colman takımı ateşledi. Ancak, Trabzon diken üstünde bir maç aldı. Bu kafayla daha çok sıkıntı çekeceğe benziyorlar.
Tayfun BAYINDIR (VATAN): Belçikalı teknik adam sağlıklı ve formda Selçuk, Umut ve Gökhan'ın ilk 11'de oynaması gerektiğini artık anlamış olmalı. Bu galibiyetle Broos koltuğu kurtardı, Trabzon da "Varım" dedi.