Burası Kadıköy buradan çıkış yok

Sarı-Lacivertliler, maç sonrasında saha ortasına toplanıp taraftarlara üçlü çektirdi... Tribünlere de lazerle "Burası Kadıköy buradan çıkış yok" yazıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2009 Güncelleme 26 Ekim 2009, 10:29

İÇİNDEKİLER

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN


Fenerbahçe üst üste 10. Galatasaray galibiyetini adeta vur patlasın çal oynasın kutladı.... Müthiş bir mücadele sonrasında derbi zaferine imza atan Sarı-Lacivertli futbolcular, hakemin bitiş düdüğü sonrasında santrada sevinç yumağı oluşturdular. Yedek ve kadroda yer almayan futbolcular da coşkuya ortak oldu. Ardından tüm futbolcular elleriyle tribünlere 'sus' işareti yaptılar ardından da hep birlikte taraftarlara üçlü çektirdiler.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

SOYUNMA ODASINDA SAMBA YAPTILAR

Havaya atılan sarı-lacivert konfetiler Şükrü Saracoğlu Stadı'nı düğün yerine çevirirken, tribünlere de lazerle "Burası Kadıköy buradan çıkış yok" yazıldı. Maç sonrasında uzun bir süre tribünleri terketmeyen taraftarlar zaferi doyasıya kutladı. Öte yandan Vederson soyunma odasına küçük bir müzik seti götürdü ve tüm futbolcular müzik eşliğinde samba yaptı.

DOKTORUMA BORÇLUYUM
Attığı iki gol ve oynadığı futbolla derbiye damgasını vuran Alex de Souza maç sonrasında doktoruna teşekkür etti. Brezilyalı yıldız, "Beni bu maça yetiştirmek için çok çalıştılar" dedi. Maçta stres yapmadıklarının altını çizen Alex, "Galip gelirken ben de goller attığım için kendimi şanslı hissediyorum. Galatasaray güçlü bir takım. Ama hocamız bizi çok iyi hazırladı ve kazandık" açıklamasını yaptı.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

DERBİ ÖNCESİ İSTENMEYEN KARELER... TIKLAYIN