Defansa yardım edin

Ernst, Ferrari ve Sivok'tan yoksun kadrosuyla bugün Eskişehir deplasmanında 3 puan arayacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Denizli, bütün takımdan savunmaya destek vermelerini istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2009 Güncelleme 24 Ekim 2009, 14:00

İÇİNDEKİLER

Ligde bugün deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı karşılaşmada savunmadaki etkili isimleri, Tomas Sivok ve Matteo Ferrari ve Fabian Ernst'ten yoksun olarak sahaya çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, zorlu karşılaşma öncesi takımla yaptığı konuşmada herkesin savunmaya destek vererek yardım etmesini istedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

SAKIN KONTRA YEMEYİN
İki stoperle ön liberodan yoksun olarak sahaya çıkacaklarını belirten Denizli, "Onların yerine oynayacak arkadaşların görevlerini yerlerine getireceklerinden kuşkum yok. Ancak, takım olarak defansa yardımcı olmalısınız. Öndeki adamlar da geriye gelecek. Rakibin kontra ataklarına karşı dikkatli oymalıyız" dedi.

VE GÖBEK İBOLAR'IN
Beşiktaş'ta kart cezalıları nedeniyle kadroda revizyona gidecek olan teknik direktör Mustafa Denizli, Matteo Ferrari ile Tomas Sivok'un yokluğunda defansın göbeğinde İbrahim Toraman ile İbrahim Kaş'a görev verecek. Ernst'in yerinde ise Uğur İnceman sahada olacak. Wolfsburg maçına yedek çıkan Tabata da ilk 11'de çıkacak

DERBİ MAÇIN SONUCU NE OLUR? ANKET İÇİN TIKLAYINIZ...


İLK ANTRENMAN!
Beşiktaş Eskişehir maçı öncesi bu şehirdeki ilk antrenmanını dün akşam yaptı. Kafilenin stada geliş ve dönüşünde çok geniş güvenlik önlemleri alındı.

NOBRE: GOLLER BENDEN
Siyah-Beyazlılar, Eskişehirspor'la deplasmanda yapacağı karşılaşma öncesi defanstaki eksikler nedeniyle sıkıntı yaşarken, Brezilyalı golcü Mert Nobre, takım arkadaşlarına moral verdi. Takım halinde iyi mücadele etmeleri gerektiğini belirten Nobre, "Siz merak etmeyin. Bu maçta golüm var. Yemezsek kazanırız" dedi.

NOBRE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...