Rusya'da unutulduk

Attığı golle formasını giydiği Rubin Kazan'ın Barcelona'yı devirmesinde başrolü oynayan Gökdeniz, "O gol olmasa yine hatırlanmazdım" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2009 Güncelleme 22 Ekim 2009, 13:39

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda önceki geceki maçta formasını giydiği Rus ekibi Rubin Kazan'ın Barcelona'yı 1-0 yendiği mücadeledeki muhteşem golüyle gündeme gelen eski Trabzonspor'lu Gökdeniz Karadeniz ilgisizlikten şikayetçi. Rusya'da unutulduğunu belirten deneyimli oyuncu,"Performansımın görülmesi için illa Barcelona'ya gol mü atmalıyım" diye konuştu.

MİLLİ FORMA GURURDUR

Gökdeniz son dönemde milli takıma çağrılmaması ile ilgili olarak, "Ben nasıl kendi mesleğime saygı duyulmasını istiyorsam milli takım teknik direktörünün de tercihlerine saygı duyulmalı. Yorum yapmak istemiyorum. Ay-Yıldızlı formayı taşımak benim için en her zaman büyük onurdur" dedi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...


AYAĞIM KOPSA BİLE OYNARIM!
Bordo-Mavili takımın Gineli yıldız oyuncusu İbrahima Yattara, sakat olduğu gerekçesiyle Galatasaray maçında kendisine şans vermeyen teknik direktör Hugo Broos'a göndermede bulunarak, "Kayserispor maçına hazırım. Ayağım da kopsa bu maçta oynamak istiyorum" dedi.

GÖREVDEN ASLA KAÇINMAM

Planlı olarak üzerine gelindiğini hissettiğini belirten Yattara, "Görevden kaçmam söz konusu değil. Görev alırsam elimden geleni yaparım. Ama kadroyu ben değil hocamız kuruyor. Görev vermezse nasıl oynayabilirim ki" diye konuştu.

ANCAK YAŞANIR
Barcelona filelerini havaland rarak Katalan ekibini kendi evinde y - kan Gökdeniz, golü att ğ anda hissettiklerinin tarifi olmad ğ n söyledi. Karş laşmaya tak m olarak iyi haz rland klar n belirten Gökdeniz, "Benim golümle kazanm ş olmam z mutluluk verici. Gol an ndaki hislerim anlat lamaz ancak yaşan r" dedi..