Aslan'ı bırak Steaua'ya bak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Rumen ekibinin yetenekli oyunculardan oluştuğunu ifade ederek, "Dikkatli olmamız gerekir. Hedefimiz iyi bir sonuçla ayrılmak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2009 Güncelleme 22 Ekim 2009, 13:56

İÇİNDEKİLER

Daum'dan uyarı... Alman hoca pazar günü oynayacakları Galatasaray maçından önce Steaua Bükreş maçını düşünmeleri gerektiğini söyledi.

F.BAHÇE-G.SARAY DERBİSİNİN SONUCU NE OLUR? ANKETİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin Alman hocası, "Rakibimiz yetenekli oyunculardan kurulu. Romanya'da 23 şampiyonluğu var. Avrupa'daki başarılarını da iyi hatırlıyorum. Arkadaşım Becali Rumen futbolu için çok şeyler yaptı" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

TEK KORKUM SAKATLIKLAR
Steaua Bükreş'i birkaç kez izlediğini vurgulayan Daum, "Köln'deyken o zaman bu takımda oynayan Goyan'ı transfer etmek istemiştim ama olmamıştı. Amacımız iyi maç oynayıp iyi bir sonuçla Bükreş'ten ayrılmak. Zor bir maç bizi bekliyor. Umarım bu maçta bir sakatlık sorunu yaşamayız. Derbi maçı öncesi eksik kalmak bizi olumsuz etkiler" diye konuştu.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...


SEMİH YİNE SAKATLANDI
F.Bahçe'nin dünkü idmanının 5. dakikasında sağ ayak bileğindeki sakatlığı nükseden Semih idmanı yarım bıraktı. Golcü oyuncunun durumu bugün netlik kazanacak. Semih'in forma giymemesi halinde Kazım'ın forvete kaydırılması bekleniyor. Diğer sakatlardan Lugano ve Bilica ise dün yapılan taktik idmanında çift kalede yeraldı.

FENER'E NE LAZIM? "POWER"
Steaua Stadı'nda dün akşam son çalışmasını yapan F.Bahçe'de antrenör Roland Koch bildik motivasyonlarından birini yaptı. Futbolcular, "Bize ne lazım" diye soran Koch'a "Power" (Güç) yanıtı verdi. Bu arada doktor Ertuğrul Karanlık'ın 38. yaş günü sembolik kupayla kutlandı.

BÜKREŞ DEĞİL KADIKÖY GİBİ
Fenerbahçe, Bükreş'te krallar gibi karş land . Romanya Fenerbahçeliler Derneği ve komşu ülkelerden gelen Sar -Lacivertli taraftarlar 15'e yak n otobüsle konvoy oluşturdu. Romanya Fenerbahçeliler Derneği Daum ve Sportif Direktör Aykut Kocaman'a çiçek verdi.