Trabzonspor diriliş maçı

G.Saray'ın Çek yıldızı Milan Baros, Trabzonspor'u yenerek yükselişe geçeceklerini ifade ederek, "Seri galibiyetler dizisi bu maçla yeniden başlayacak" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2009 Güncelleme 16 Ekim 2009, 00:35

İÇİNDEKİLER

Milan Baros, Trabzonspor maçının kendileri açısından çok önemli bir viraj olduğunu söyledi. Çek futbolcu son maçlarda aldıkları sonuçların kendilerine hiç yakışmadığını vurgulayarak, "Futbolda kötü skorları bazen en büyük takımlar da alabiliyor. Önemli olan hatalardan ders almaktır. Biz kadro olarak çok güçlü bir takımız. Trabzonspor maçında çok farklı bir futbol ortaya koyarak kazanacağımıza inanıyorum" dedi. Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Galatasaray oturmuş kadrosuyla bu ligin en büyük favorisidir. Taraftarımızın vereceği destekle her türlü güçlüğün üstesinden geleceğimize eminim" ifadesini kullandı.

BAROS BİR İHTİMAL
Milli tak mlardan yorgun dönen Baros, Elano ve Kewell'dan en az ikisinin Trabzon maç nda kulübeye çekilmesi bekleniyor. Rijkaard' n Dinamo Bükreş ve F.Bahçe maçlar n düşünerek bu karar ald ğ öğrenildi. Baros'un da Trabzon önünde yedek soyunma ihtimali var.