Top taraftarda

Polat, Bilyoner ile yapılan anlaşmanın ardından taraftara seslendi... Sarı-Kırmızılı takımın başkanı, "Dünya yıldızlarını transfer ettik. Gol atma sırası taraftarda. Takımlarına destek olsunlar" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2009 Güncelleme 16 Ekim 2009, 00:17

İÇİNDEKİLER

Yeni stat yapan, sanal operatörlükte GSMobile'ı hayata geçiren, kulübün internet sitesi ve televizyonunda atalıma giden, Florya projesini gündeme getiren G.Saray Yönetimi son hamlesini de bahis oyunlarına yaptı. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, dün Bilyoner ile işbirliği yaparak yine büyük bir projenin altına imzasını attı. "Taraftarımız hiçbir ek maliyete katlanmadan şans oyunlarını 'GSbilyoner.com' üzerinden oynayabilecek" diyen Polat, artık gol atma sırasının taraftarda olduğunu söyledi.

BÜTÇE 150 MİLYON DOLAR OLACAK
Başkan Adnan Polat, "Taraftarımıza güvenerek bu projeleri devreye soktuk. Önemli bir gelir elde etmeyi bekliyoruz" diye konuştu. Yöneticilerden Yiğit Şardan da söz aldığı törende, "Galatasaray, bu projeyle sadece Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş olmuyor, dünyada da öncü kulüpler arasında yer alıyor" ifadelerini kullandı. Elano ve Keita transferleriyle ekonomik açıdan büyümeleri gerektiğini belirten Şardan, "Bütçemizi 120 milyon Dolar'dan 150 Milyon Dolar'a çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

104. YIL GECESİ KRİZE YOL AÇTI
G.Saray'da 104. kuruluş yıldönümü etkinlikleri bugün start alıyor. Bu arada 300 milyon dolar borcu olduğunu savunan bazı kongre üyeleri WOW Otel'de düzenlenecek geceye katılmak istemedi. Ancak Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar araya girerek bu durumu engelledi.

HELE ŞÜKÜR
Galatasaray yaklaşık 2 ay sonra savunmasında Servet Çetin-Gökhan Zan ikilisine kavuştu. 5 Eylül'de Türkiye'nin 4-2 kazandığı Estonya maçında sakatlanan Gökhan Zan, milli maçlar için lige verilen arada tamamen düzeldi. 28 yaşındaki stoper, Trabzonspor önünde göreve hazır. İkili en son ligin 3. haftasında 4-1 kazanılan Kayserispor karşılaşmasında birlikte oynamıştı.

KUPALARI TOPLAMAK İSTİYORUZ
Cimbom'un genç oyuncusu Barış Özbek bu sezon 3 kulvarda da başarılı olup kupaları toplamak istediklerini söyledi. İlk 11'e girememesini değerlendiren Barış, "Bir hoca daha çok koşan, bir başka hoca da çok hızlı oynayan futbolcuları sever. Şu an Rijkaard'ın tarzına uymadığımı düşünüyorum. Ancak ben hep aynı Barışım. Gencim bazı yerlerde hata yapıyorum. Hocam belki daha az hata yapan daha az koşan oyuncu isteyebilir" dedi.

PANKARTLI DESTEK
Frank Rijkaard'ın Ocak'ta gideceği şeklinde çıkan haberler üzerine harekete geçen yönetim Hollandalı hocaya moral vermek için Trabzonspor maçında 60 metrelik bir pankart açıp destek vermeyi planlıyor.

NEŞELİ İDMAN
Cimbom, Trabzon maçı hazırlıklarını sürdürdü. Elano ve Kewell milli takımlarından dönmediği için idmana katılmadı. Oyuncuların tek pas çalışmasında neşeli oldukları gözlendi.