Trabzon hoca mı arıyor?

Trabzonspor Yönetim Kurulu herhangi bir teknik adam ile temasa geçilmediği gibi, böyle bir arayışların da söz konusu olmadığını belirtti.

Giriş Tarihi 15 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 15 Ekim 2009, 14:07

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Kulübü medyada yer alan bazı haberler üzerine bir açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Kulübümüz bünyesinde futbol koordinatörü olarak görev yapan Sayın Özkan Sümer'in tesislerimizde bulunan antrenman sahalarının sorumluluğunu üstlenmesiyle ilgili olarak medyada yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Buna göre söz konusu sahalarda özellikle misafir takımların kullanımından kaynaklanan bazı sorunlar yaşanması üzerine, bu konuda bilgisi ve tecrübesine güvenilen Sayın Sümer'den mevcut görevlerine ilave olarak yardımcı olması talep edilmiş, kendisi de bu düşünceye olumlu yaklaşmıştır.

Söz konusu karar da bir yazıyla ilgili personele duyurulmuştur. Sahalarla ilgili gerek kullanım gerekse de bakım aşamasındaki sorumluğunun tek elde toplanmasının daha doğru olacağı düşüncesinden hareketle yapılan bu düzenlemeden farklı anlamlar çıkarmak doğru değildir. Ayrıca yine medyada oynayacağımız Galatasaray maçı öncesinde bazı teknik adam isimleri verilerek oluşturulmaya çalışılan gündem, Trabzonspor'un bugünkü gündemiyle örtüşmemektedir. Yönetim kurulumuz tarafından herhangi bir teknik adamla temasa geçilmediği gibi, böyle bir arayışımız da söz konusu değildir. Kamuoyuna duyurulur."