Türkiye şaşırttı

Ermenistan Milli Takım Teknik Direktörü Vardan Minasyan, gruptaki en büyük sürprizin Türkiye'nin finallere gidememesi olduğunu ifade ederek, "Bunu beklemiyordum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2009 Güncelleme 14 Ekim 2009, 00:24

İÇİNDEKİLER

Ermenistan Teknik Direktörü Vardan Minasyan, gruplarındaki en büyük sürprizin Türkiye'nin Dünya Kupası'na gidememesi olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, "2010'a Türkiye'nin katılacağına inanıyordum" dedi. Fatih Terim'in ayrılacak olmasına da çok üzüldüğünü vurgulayan Minasyan, "Onun iyi bir hoca olduğuna eminim. Ancak teknik direktörlerin hayatı böyledir" dedi.

MAÇ KALİTELİ GEÇECEK
Türkiye'de çok iyi ağırlandıklarını belirten Minasyan kendisine 2 ülke arasındaki protokollerin anımsatılması üzerine, "Siyasetle uğraşmıyorum ama bir Ermenistan vatandaşı olarak devlet başkanımıza güveniyoruz" diye konuştu. 2 takım rahat bir ortamda sahaya çıkacağı için maçın kaliteli geçeceğini vurgulayan Minasyan, "Rahatlık daha az hata yaptırır" ifadesini kullandı.

ERMENİSTAN, ATATÜRK STADI'NI İNCELEDİ
Türkiye ile Ermenistan arasındaki büyük önem taşıyan maç öncesi geniş güvenlik önlemleri alındı. İki ülkenin Cumhurbaşkanı'nı da ağırlayacak olan Bursa'da üst düzey ağırlama programı hazırlanırken, Ermenistan Cumhurbaşkanlığı koruma ekipleri, dün Bursa Atatürk Stadı'na gelerek tribünlerde bizzat incelemelerde bulundu.