Bizi yıkamazlar

Kuşadası Galatasaraylılar Derneği'nin düzenlediği geceye katılan başkan Polat, "15-20 günden bu yana bize karşı topyekün bir kampanya var. Ancak, biz kendi yolumuzda ilerleyeceğiz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2009 Güncelleme 13 Ekim 2009, 00:01

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, üzerlerine oynandığını belirterek meydan okudu. Polat, "Son 15-20 gündür Galatasaray'a, yöneticilere, profesyonel üst yönetime, teknik heyete, takıma, stada, Büyükçekmece arazisine, her şeye topyekün bir kampanya var. Ancak, umursamıyoruz. Hedeflerimiz belli. Kendi yolumuzda ilerleyeceğiz" dedi.

YENİLİRSEK YANARIZ

Polat, Trabzonspor ve F.Bahçe maçları için de ilginç bir değerlendirme yaparak, "Ligdeki puan farkı 5... Bu iki maçta kayba tahammülümüz yok. Olası puan kayıplarında çok ağır yara alırız" ifadelerini kullandı. Polat, Steaua Bükreş'i de yenmeleri gerektiğini belirtti.

İSTANBUL CENNET

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Elano, Sarı-Kırmızı takıma tranferinde büyük katkısı olan milli takımdan teknik direktörü Dunga'ya teşekkür ettiğini belirterek, "G.Saray'dan teklif geldiğinde hocama sordum ve gitmemi söyledi. İyi ki gelmişim. İstanbul bir cennet. Böyle bir yer beklemiyordum. Brezilya'ya dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

MAHKEMEYE GİDECEKLER

Galatasaray, Ankaraspor'la 4. haftada deplasmanda yaptıkları maçın masraflarının federasyon tarafınca karşılanması için mahkemeye gidecek. Sarı-Kırmızılılar, küme düşürülen Ankaraspor maçındaki seyahat, maç primleri ve diğer giderler için toplam 600 bin TL tutarında dava açmaya hazırlanıyor.

KADRODA REVİZYON
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, ligde hafta sonu Trabzonspor ile sahalarında yapacakları maça farklı bir kadroyla çıkacak. Hollandalı çalıştırıcının kimi isimleri dinlendirmeyi planladığı kaydedildi.

NONDA IN BAROS OUT

Rijkaard, milli takımdan yorgun döneceğini düşündüğü Baros'u Trabzon maçında yedeğe çekerek Nonda'yı sahaya sürecek. Aydın'ı kulübeye alacak Rijkaard, Kewell'ı ise gizli golcü olarak kullanacak

CİMBOM'DA 2 GÜNLÜK İZİN BİTTİ
Ligde hafta sonu Trabzonspor ile oynayacak Galatasaray, maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından dün devam etti. Milli takımlardaki isimlerden yoksun olan Sarı-Kırmızılılar'da sakatlıkları geçen Gökhan Zan, Sabri, Emre Aşık ve Emre Güngör takımla çalıştı.

BU KADAR YETER
Sarı-Kırmızılılar'da sakatlığını atlatan ve takımla çalışmaya başlayan Sabri, Trabzon maçıyla birlikte çıkışa geçeceklerini belirterek, "Taraftarlarımızı yeterince üzdük. Bu kadar yeter" dedi.