Yattara derbiye yetişecek mi?

Trabzonspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Mehmet İrfan Coşkun, sağ ayak bileğinden sakatlığı bulunan İbrahima Yattara'nın ameliyatlık bir durumunun söz konusu olmadığını, ancak bu futbolcunun Galatasaray maçında oynamasının zor gözüktüğünü söyledi.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2009, 15:51

İÇİNDEKİLER

Coşkun, sezon öncesi Standard Liege ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve Gençlerbirliği maçında son 10 dakika görev aldıktan sonra geçen haftaki Gaziantepspor maçında ikinci 45 dakika görev yapan İbrahima Yattara'nın 3 günlük izinden de yararlanarak Belçika'ya gittiğini belirtti.

Yattara'nın Belçika'da doktor kontrolünden geçtiğini ifade eden Coşkun, ''Yattara'ya orada da aynı bizim koyduğumuz teşhis koyuldu. Orada da çok farklı bir şey uygulanmadı ve Trabzon'a döndü. Oynaması için bacağının güçlenmesi ve özgüvenini kazanması lazım'' dedi.

İbrahima Yattara'nın ameliyatlık bir durumunun söz konusu olmadığını ifade eden Coşkun, ''Yattara, kendini hazır hissettiği, hoca yeterli gördüğü zaman takımdaki yerini alacak. Geçen hafta antrenmanlara tam olarak katılamadı. Galatasaray maçında oynaması zor gözüküyor'' diye konuştu.

Coşkun, topuğunda ödem olan Egemen'e ise özel topukluk yapıldığını kaydederek, ''Bu topukluk Egemen'in ağrıyı hissetmemesine neden olacak. Egemen, Galatasaray maçında görev alabilecek'' dedi.
Kaleci Tolga Zengin'in kolundaki sakatlığının epeyce düzeldiğini ve tedavisinin sürdüğünü anlatan Coşkun, bu futbolcunun Galatasaray maçında oynayabilecek durumda olacağını düşündüklerini kaydetti.