Terim bırakıyor mu?

Milli Takım Hocası, elemelerden sonra Federasyonla görüşeceğini ve 'devam' ya da 'tamam' diyeceğini açıkladı. Fatih Terim, bugünkü Belçika maçı için ise "Şansımızı kovalayacağız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2009 Güncelleme 10 Ekim 2009, 10:49

İÇİNDEKİLER

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kritik Belçika maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim, "Sonuçlar ne olursa olsun, Belçika ve Ermenistan maçları sonrası, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile görüşeceğim. Milli takım kariyerim ile ilgili kararım o zaman belli olacak" dedi.

RIJKAARD'A YANIT
Terim, Belçika maçının ise zor geçeceğini ancak şanslarını sonuna kadar kovalayacaklarını belirtti. Kurt hoca, Rijkaard'la ilgili de "Gökhan bize baldırından sakat geldi. Maçta ise kasığından sakatlandı. Rijkaard'ın böyle bir açıklama yaptığını düşünmek bile istemem" diyerek ince bir mesaj verdi.

CEYHUN İLK ONBİRDE
Milliler, Brüksel'de maçın oynanacağı Roi Baudouin Stadı'nda son çalışmasını dün akşam yaptı. Taktik ağırlıklı maçta Teknik direktör Fatih Terim, ilk kez kadroya aldığı Ceyhun'u ilk onbirde denedi. İdmanda 2 gurbetçi sahaya girip futbolculara sarılmak isteyince kısa süreli bir kargaşa yaşandı.